UVS
2 - 2
Foreholte

Nabeschouwing

De spanning was te snijden op het sportpark De Kikkerpolder toen UVS en Foreholte de strijd aangingen in een spannende voetbalwedstrijd. Voor de neutrale kijker was het een aangename wedstrijd om naar te kijken.

Eerste Helft:

De wedstrijd begon met een knallende aftrap, en meteen was duidelijk dat beide teams vastbesloten waren om de overwinning binnen te slepen. In de 9e minuut van de wedstrijd scoorde Foreholte het openingsdoelpunt, waarmee ze de leiding namen. UVS zette de aanval in, maar vooralsnog waren er geen grote kansen.

Lees de hele nabeschouwing en voorbeschouwing.

Wedstrijd commentaar

• 90 +7'
    Goal!
    Tomas Tavilla verkleint het verschil. De stand is nu 2-2
  • 90 +6'
    We telden de 2-2 al maar wordt ongelooflijk knap van de doellijn gehaald. De beel daarvan volgen nog.
  • 90 +2'
    Handsbal Foreholte in de 16 wordt niet gezien door de scheidsrechter
  • 90 +1'
    Van Belen stopt de penalty.
  • 90'
    Penalty voor Foreholte. Van Belen komt te laat.
  • 89'
    Schitterende goal van Bart van der Weijden die uit een vrije trap de bal in de kruising schiet. De beelden heeft u nog tegoed.
  • 88'
    Goal!
    Bart van der Weijden verkleint het verschil. De stand is nu 1-2
  • 82'
    En weer bokst de keeper van Foreholte de bal uit de bovenhoek.
  • 81'
    Ongelooflijk. Van der Zwaan heeft de 2-1 voor het intikken maar de keer brengt knap redding.
  • 75'
    Lagerberg en Boutahri verlaten het veld voor Matoug en Tavillla.
  • 73'
    De stand doet anders vermoeden maar dat is ook voetbal.
  • 72'
    Goal!
    Foreholte scoort!
  • 66'
    Van der Zwaan is zijn vervanger.
  • 66'
    Adima wordt geraakt en is geblesseerd. Zo te zien gaat hij het veld verlaten.
  • 62'
    Schot van Lagerberg wordt uit het doel gebokst door de keeper van Foreholte.
  • 58'
    Van Belen brengt knap redding op een kopbal van Foreholte.
  • 54'
    3 wissels aan de kant van Foreholte.
  • Aftrap
    Er is gefloten voor het begin van de tweede helft.
  • Rust
    We gaan rusten bij een stand van 0-1.
  • 37'
    De grensrechter van Foreholte is de 12e man.
  • 36'
    UVS scoort een zuivere goal dat wijzen ook de beelden uit maar de goal wordt wegens buitenspel afgekeurd.
  • 31'
    Van der Weijden schiet vanaf een meter of 20 over.
  • 26'
    De stand is nog steeds 0-1. UVS heeft meer balbezit maar vooralsnog geen grote kansen.
  • 9'
    Goal!
  • 1'
    Eerste goede aanval van UVS.
  • De aftrap
    R.C.A. Wieman heeft gefloten voor het begin van de wedstrijd. Van Dam is in de warming up geblesseerd geraakt . Zijn vervanger is Boutahri