Aanstaande zaterdag belooft een spannende confrontatie te worden wanneer UVS thuis speelt op De Kikkerpolder tegen Foreholte, de ploeg van de ervaren Hagenees Mario Koswal (61). Koswal, een bekend gezicht in de Leidse voetbalwereld dankzij zijn verleden bij FC Boshuizen, is vastbesloten om dit seizoen voor de titel te strijden.

Foreholte heeft een indrukwekkend vorig seizoen achter de rug, waarbij Koswal meteen bij zijn komst het team op sleeptouw nam. Ze eindigden als derde in de tweede klasse, een prestatie om trots op te zijn. Met zijn ambitieuze instelling heeft Koswal er geen geheim van gemaakt dat hij dit jaar de titel nastreeft. De Voorhoutse club staat bekend om hun aanvallende speelstijl, en onder leiding van Koswal zullen ze ongetwijfeld proberen om ook tegen UVS het initiatief te nemen en kansen te creƫren.

UVS is dit seizoen goed begonnen met zeven punten uit de eerste drie wedstrijden, maar liepen in de laatste wedstrijd tegen een sterk sv Donk tegen een nederlaag aan en zo zag het er lang niet uit gedurende de wedstrijd. De 2-1 nederlaag was een teleurstelling, maar gezien het spelbeeld dat UVS op de mat legde, biedt dat hoop voor verdere verbetering. Vooral op het gebied van aanvallend spel en scoringsdrift liggen mooie uitdagingen te wachten om aan te werken. Zaterdag belooft een wedstrijd vol strijd en spektakel te worden, waarbij zowel UVS als Foreholte hun zinnen hebben gezet op de overwinning. Het wordt interessant om te zien welk team als winnaar uit de strijd komt op De Kikkerpolder.

Om 11:45 uur speelt UVS 2 thuis tegen RKDEO 2.

Wij zien u graag Op De Kikkerpolder. De ENTREE is GRATIS

3 dagen geledenVoorbeschouwing UVS – EMM’21
1 week geledenVoorbeschouwing Nieuwkoop – UVS
2 weken geledenVoorbeschouwing UVS – CSW