Lidmaatschap bij UVS

Voetbal kijken is leuk. Zelf voetballen op een pleintje of een grasveld in de buurt is nog leuker. Maar er gaat niets boven een ‘echte’ wedstrijd spelen. Op een officieel voetbalveld onder leiding van een echte scheidsrechter. Jouw team dat het opneemt tegen een andere club, met de spanning van het winnen of verliezen. En na afloop samen wat drinken en napraten in de kantine. Dat kan allemaal bij UVS, de grootste voetbalclub van Leiden.

UVS is een voetbalclub voor iedereen. Mannen, vrouwen, jongens, meisjes, mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking: ze zijn allemaal even welkom bij de club. Jongens en meisjes van vier jaar en ouder kunnen op zondag al meedoen aan ons Ukkenvoetbal.

Als je overweegt om lid te worden van UVS, bestaat er altijd de mogelijkheid om een paar keer mee te trainen met jouw leeftijdsgroep. Om de sfeer te proeven en om te kijken of het klikt tussen jou en UVS. Neem daarvoor contact op met een van de hoofdleiders van de jeugdafdeling of de coördinator van het seniorenvoetbal.

Wat kost het lidmaatschap van UVS voor het seizoen 2023-2024?

Senioren€ 264,00
G voetbal€ 225,00
Junioren (JO14-JO19)€ 270,00
Pupillen (JO7-JO13)€ 247,00
Toeslag selectiespelers jeugd€ 27,50
Ukken€ 129,00
Trainingslid€ 107,00
Niet spelende leden€ 81,00
 

Aanmeldformulier

Met dit formulier meldt u zich aan als lid van UVS. Na verwerking van de aanmelding ontvangt u z.s.m. bericht van één van de hoofdleiders van de betreffende leeftijdscategorie voor meer informatie over de aanmelding. Problemen met het verzenden of vragen? Mail de secretaris voor meer info of een alternatieve aanmeldlink. 

  * = verplicht

  Geslacht*
  ManVrouw

  Bent u de afgelopen 3 jaar lid geweest van een andere voetbalvereniging?*
  JaNee

  Zijn er andere familieleden al lid actief bij UVS?*
  JaNee

  Legitimatie (vanaf 16 jaar verplicht)
  PaspoortRijbewijsID-kaartN.v.t. (nog geen 16 jaar)

  ClubCollect doet de administratieve verwerking van de contributie. De betaalverzoeken worden verstuurd via SMS en e-mail. Na definitieve inschrijving ontvangt u een e-mail van ClubCollect. Door op de link in de e-mail te klikken komt u op uw persoonlijke betaalpagina van ClubCollect en kunt u hier uw factuur inzien, downloaden en betalen. De betalingen verlopen via automatische incasso of iDeal.

  Ik ga akkoord met de inning van de contributie door ClubCollect*

  Als vereniging doen we een beroep op de leden en ouders/verzorgers van jeugdleden om zich in te zetten voor de vereniging. Door de inzet van iedereen zijn we in staat om o.a. de contributies zo laag mogelijk te houden. Maar vrijwilligerswerk is ook gezellig en u ontmoet nieuwe mensen. Hoe vaak u wordt ingezet gaat altijd in overleg. Graag willen wij weten wat u voor UVS kunt of gaat doen. Er is vast wel iets bij wat u leuk vindt.

  UVS hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In onze privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

  Ik ga akkoord met de privacy statement*