Club van 100

De Club van 100 is opgericht om de vereniging financieel te ondersteunen bij activiteiten die niet bekostigd kunnen worden uit contributiegelden, sponsorbijdragen en subsidies. De focus ligt daarbij op activiteiten van de jeugdafdeling.

De leden van de Club van 100 zijn particulieren, (oud)-leden, (oud)-spelers en iedereen die UVS een warm hart toedraagt. Op dit moment bedraagt het ledenaantal een kleine honderd leden.

Het lidmaatschap kent twee vormen: het Premium en de Basic lidmaatschap. Zie hieronder welke voordelen er voor u zijn bij welk lidmaatschap.

Het Premium lidmaatschap kost € 250,- per jaar. Het Basic lidmaatschap slechts € 100,- per jaar.

Clubcard - UVS Leiden

Bij de Basic variant wordt u voorafgaand aan het seizoen door het bestuur geïnformeerd voor welke 3 thuiswedstrijden -veelal de derby's- u bent uitgenodigd. Kunt u onverhoopt op die dag niet? Geen probleem. Wij kiezen graag in overleg met u een andere wedstrijd uit.

Om de vereniging structureel en gedurende meerdere jaren te kunnen ondersteunen vragen wij, indien mogelijk, uw lidmaatschap voor meerdere jaren aan te gaan. Zo biedt het aangaan voor een lidmaatschap van vijf jaar ook een bijzonder fiscaal voordeel. De bijdrage aan de Club van 100 wordt dan als een periodieke gift beschouwd en is aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

UVS nodigt u dan ook van harte uit lid om te worden van de Club van 100! 

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de volgende bestuursleden van de Club van 100:

Hans Hoogeveen: penningmeesteruvs@outlook.com
Mat de Tombe: 06-51846428 | tombe035@planet.nl

 

Aanmeldformulier Club van 100

Met onderstaand formulier kunt u zich aanmelden als lid van de Club van 100. Na ontvangt zal de penningmeester uw aanvraag verder behandelen.

* = verplicht