Club van 100

De Club van 100 is opgericht om de vereniging financieel te ondersteunen, bij activiteiten die niet bekostigd kunnen worden uit contributiegelden, sponsorbijdragen en subsidies. De focus ligt daarbij vooral op de jeugdafdeling. Onze toekomst dus!

De leden van de Club van 100 zijn particulieren, (oud)-leden, (oud)-spelers en iedereen die UVS een warm hart toedraagt. Op dit moment bedraagt het ledenaantal een kleine veertig leden. Dat zien we graag groeien!

Het lidmaatschap kent twee vormen: Premium en Basic. Zie hieronder welke voordelen er zijn bij jouw keuze.

Het Premium lidmaatschap kost € 250,- per jaar. Basic slechts € 125,- per jaar. De prijzen zijn exclusief BTW. Per lidmaatschap ontvang je twee toegangskaarten. Benieuwd wie je introduceert bij de club!

Clubcard - UVS Leiden

Bij Premium wordt je bij elke thuiswedstrijd van UVS 1 ontvangen in onze business ruimte. Daar staat voor de wedstrijd een lunch klaar. Daarnaast ben je een half uur voor de wedstrijd, en 45 minuten daarna welkom voor een hapje en een drankje. Bij de Basic variant word je voorafgaand aan het seizoen door het bestuur geïnformeerd voor welke 5 thuiswedstrijden -veelal de derby's- je bent uitgenodigd. Kan je die dag niet? Geen probleem. In overleg is een andere wedstrijd bespreekbaar. Verder gelden voor Basic dezelfde voorwaarden als bij het Premium lidmaatschap.

Om UVS structureel te ondersteunen vragen wij, indien mogelijk, het lidmaatschap voor meerdere jaren aan te gaan. Zo biedt het aangaan van een lidmaatschap voor vijf jaar ook een fiscaal voordeel. De bijdrage aan de Club van 100 wordt dan als een periodieke gift beschouwd, en is aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

UVS nodigt je van harte uit om lid te worden van de Club van 100!

Meer informatie?
Neem contact op met:

Kevin Beerenfenger: 06-47329970 / sponsoring@uvs-leiden.nl

Aanmeldformulier Club van 100

Met onderstaand formulier kunt u zich aanmelden als lid van de Club van 100. Na ontvangt zal de penningmeester uw aanvraag verder behandelen.

* = verplicht