De spanning was te snijden op het sportpark De Kikkerpolder toen UVS en Foreholte de strijd aangingen in een spannende voetbalwedstrijd. Voor de neutrale kijker was het een aangename wedstrijd om naar te kijken.

Eerste Helft:

De wedstrijd begon met een knallende aftrap, en meteen was duidelijk dat beide teams vastbesloten waren om de overwinning binnen te slepen. In de 9e minuut van de wedstrijd scoorde Foreholte het openingsdoelpunt, waarmee ze de leiding namen. UVS zette de aanval in, maar vooralsnog waren er geen grote kansen.

UVS leek een zuiver doelpunt te maken in de 36e minuut, maar het werd afgekeurd wegens buitenspel. De stand bleef 0-1 in het voordeel van Foreholte.

Bij rust stond het 0-1, maar er was duidelijk nog van alles mogelijk in de tweede helft.

Tweede Helft:

De tweede helft begon met veelbelovende kansen voor beide teams. Foreholte scoorde opnieuw in de 72e minuut, waardoor ze hun voorsprong vergrootten naar 2-0.

UVS gaf echter niet op en scoorde in de 88e minuut, met een schitterende goal van Bart van der Weijden uit een vrije trap. Het stond nu 2-1, en de spanning nam toe (zie het doelpunt op beeld hieronder).

In de 90e minuut kreeg Foreholte een penalty, maar de doelman van UVS, Van Belen, wist deze knap te stoppen. Toch was het nog niet voorbij, want in de 96ste minuut scoorde Tomas Tavilla voor UVS een werkelijk schitterde goal en bracht de stand op 2-2 en dat was gezien het wedstrijdbeeld meer dan verdiend.

De wedstrijd eindigde in een gelijkspel, maar niet zonder een aantal spannende momenten, waaronder een gemiste handsbal van Foreholte door de scheidsrechter in de 92ste minuut en een ongelooflijk knappe redding van de doellijn in de 95ste minuut na een kopbal van Axel Pison.

Al met al was het een enerverende voetbalwedstrijd tussen UVS en Foreholte, waarbij beide teams tot het uiterste gingen in hun zoektocht naar de overwinning.