Beste leden, ouders, supporters en bezoekers van voetbalvereniging UVS,

In augustus van dit jaar hebben we jullie via deze website geïnformeerd over de “Nieuwe Ontwikkelingen op De Kikkerpolder”. We zijn verheugd om jullie vandaag een update te geven over de voortgang van deze projecten die bedoeld zijn om ons complex nog aantrekkelijker te maken voor jullie allemaal.

Een van de opvallende veranderingen waar we aan gewerkt hebben, is de verbetering van ons clubhuis dak. We begrijpen hoe belangrijk een goede accommodatie is voor het welzijn van onze leden en gasten. Het vernieuwde dak draagt bij aan de duurzaamheid en comfort van ons clubhuis.

Maar dat is niet alles. We hebben ook hard gewerkt aan het verfraaien van de algehele uitstraling van ons complex. De esthetische verbeteringen zijn bedoeld om jullie ervaring bij UVS nog aangenamer te maken. Een van de hoogtepunten was de renovatie en vernieuwing van de pui van de bestuurskamer, waar beslissingen worden genomen die onze club vooruit helpen.


Zo zijn we afgelopen week ook gestart met de verplichte energie maatregelen die binnenkort ook afgerond worden. Lees hier meer daarover.

Sinds onze laatste update zijn er al veel taken voltooid, maar we gaan onverminderd door met het verfraaien en verbeteren van onze accommodatie. We beseffen dat dit een gezamenlijke inspanning is, en we nodigen jullie uit om actief deel te nemen aan deze reis naar een nog beter UVS.

Hieronder vinden jullie een fotoverslag dat de voortgang van de werkzaamheden en de tot nu toe gerealiseerde verbeteringen laat zien. We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij over de transformatie van De Kikkerpolder.

Hieronder foto’s van de oude naar de nieuwe situaties

De tribune ziet er na jaren weer als nieuw uit. Met dank aan onze vrijwilligers.

Aan de jarenlange ergernis op veld 3 is een einde gekomen.

Zoals we eerder hebben benadrukt, geloven we bij UVS in de kracht van samenwerking en gemeenschap. Jullie zijn allemaal een belangrijk onderdeel van het succes van deze verbeteringen. Als je ideeën hebt, hulp wilt aanbieden of op welke manier dan ook wilt bijdragen aan de groei van onze club, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Het is jullie inzet en betrokkenheid die van UVS zo’n bijzondere plek maken.

Namens het bestuur willen we jullie bedanken voor jullie voortdurende steun en enthousiasme. Samen zetten we stappen naar een nog mooiere toekomst voor voetbalvereniging UVS.

Blijf op de hoogte via onze website en sociale media voor verdere updates over de ontwikkelingen op De Kikkerpolder. We kijken ernaar uit om samen met jullie te genieten van deze verbeteringen en de prachtige momenten die ze met zich mee zullen brengen.

Namens het bestuur van voetbalvereniging UVS,

Met sportieve groet,
Lucas Riethoven

GisterenUVS nu ook op LinkedIn te vinden
5 dagen geledenVrijwilligersmiddag op zaterdag 29 juni
5 dagen geledenPerformance trainingen jeugd positief