Beste leden van voetbalvereniging UVS,

We hopen dat jullie allemaal in goede gezondheid verkeren en genieten van een heerlijke zomer vol plezier. We willen jullie graag op de hoogte stellen van enkele ontwikkelingen die de komende weken op De Kikkerpolder zullen plaatsvinden. Deze verbeteringen zijn bedoeld om ons complex nog aantrekkelijker te maken voor alle leden, ouders, supporters en bezoekers.

Een Vernieuwd Gezicht voor Ons Clubhuis

Allereerst willen we jullie informeren over de aanstaande werkzaamheden aan ons clubhuis. In de komende weken zal het dak van ons clubhuis worden vernieuwd. Dit kan betekenen dat je bouwmateriaal en andere activiteiten op ons complex tegenkomt die hiermee verband houden. We vragen jullie begrip voor eventuele tijdelijke overlast.

Een Nieuwe Uitstraling voor Ons Complex

Naast het vernieuwen van het clubhuisdak, werken we ook aan het verfraaien van de algehele uitstraling van ons complex. We zijn enthousiast omdat we bezig zijn met het renoveren en vernieuwen van de pui van de bestuurskamer.

Bij binnenkomst op ons complex zullen jullie merken dat er veranderingen komen in het aangezicht. We willen meer groen toevoegen rondom de verhoging, bekend als de zandvlakte, tegenover ons clubhuis en grenzend aan het hoofdveld.

Daarnaast willen we meer groen rondom de tribune, inclusief het aangezicht hekwerk, en langs de gang naar het hoofdveld.

Deze toevoegingen zullen bijdragen aan een aangename en groene omgeving voor iedereen die ons complex bezoekt.

Samen Vooruitgang Blijven Boeken

Bij UVS geloven we in de kracht van samenwerking en gemeenschap. We willen graag benadrukken dat jullie allemaal een belangrijke rol kunnen spelen in het succes van deze verbeteringen. Als je ideeën hebt, hulp wilt aanbieden of op enige manier wilt bijdragen aan de vooruitgang van onze club, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Jullie inzet en betrokkenheid zijn wat UVS zo’n bijzondere plek maakt.
Namens het bestuur willen we jullie bedanken voor jullie voortdurende steun en enthousiasme. Samen zetten we stappen naar een nog mooiere toekomst voor voetbalvereniging UVS.

Namens het bestuur van voetbalvereniging UVS

Met sportieve groet,
Lucas Riethoven

3 dagen geledenReünie 2024 weer amusant en gezellig
5 dagen geledenIn memoriam Piet Kruit (1926 – 2024)
5 dagen geledenJanson & Bolland nieuwe sponsor UVS