De sponsorcommissie van UVS is verheugd u te kunnen meedelen dat Schildersbedrijf v/d Blom & Zn uit Leiden zich als nieuwe sponsor aan UVS heeft verbonden.

Jaren terug was Robert van der Blom met zijn bedrijf ook sponsor bij UVS maar nu met de nieuwe wind die er waait wilde hij zich weer graag aansluiten. Welkom terug Robert!

Meer over onze nieuwe sponsor

Schildersbedrijf v/d Blom & Zn is een kleine zelfstandige onderneming die zich richt op het totale onderhoud van het schilderwerk . Dat wil zeggen, het in topconditie brengen en houden van uw onroerend goed . Hierdoor staan wij garant voor het leveren van vakkundig en uitstekend schilderwerk

V/d Blom schilderwerk wordt vertegenwoordigd door Robert v.d. Blom en Ronny v.d. Blom. Zij voeren hun vak uit met grootste zorg en betrokkenheid. Met meer dan 25 jaar ervaring , staan service en klantvriendelijkheid bij ons voorop. Ook is ons bedrijf zeer flexibel en doelgericht ingesteld.

De werkzaamheden bestaan onder anderen uit het totale onderhoud van binnen en buiten schilderen, Sausen, impregneren, houtrot, glasvezel, betonverf en verfspuiten met easyspray.
En uiteraard het houtwerk in optimale conditie brengen en houden voor zowel binnen als buiten.
Schildersbedrijf v/d Blom werkt met gerenommeerde verfsoorten, zoals Sikkens, Sigma en Wijzonol .

Hoofdzakelijk zijn onze opdrachtgevers verschillende instellingen, maar ook het bedrijfsleven en particulieren behoren hiertoe.

Meer weten? Kijk dan snel op http://schildersbedrijf-vanderblom.nl/

Wilt u UVS ook sponsoren? Neem dan contact op met Kevin Beerenfenger van de sponsorcommissie via sponsoring@uvs-leiden.nl.

Robert v/d Blom (r) met Lucas Riethoven en Kevin Beerenfenger (l)

9 maanden geledenWordt u ook lid van de club van 100?
10 maanden geledenMabroek Slagerij & Versmarkt nieuwe sponsor UVS
10 maanden geledenOok Easymakelaars keert terug als sponsor