Met trots kondigt de sponsorcommissie van UVS aan dat Mabroek Slagerij & Versmarkt uit Leiden zich als nieuwe sponsor aan UVS heeft verbonden.

Hieronder meer over onze nieuwe sponsor

Mabroek Versmarkt Leiden is een familiebedrijf gerund door de broers Younes en Omar Abdales.
Onze onderneming bestaat al sinds 1974. De winkel is gestart door onze opa. Vervolgens heeft zijn zoon dat uitgebreid en nu is het inmiddels de beurt aan de kleinkinderen.

Met de jaren is Mabroek Leiden uitgegroeid tot een begrip voor vakmanschap en kwaliteit. In onze winkel aan de Nieuwe Beestenmarkt 2 voelt elke klant zich koning.

Eerlijk, puur en lekker, dat is wat je bij Mabroek Leiden kunt verwachten. Wij hebben een passie voor lekker en kwaliteit eten. Dagelijks zoeken wij met veel aandacht ambachtelijke en verse levensmiddelen voor je uit.

Slagerij Mabroek is een ambachtelijke kwaliteitsslagerij die zijn koeien, lammeren, kalveren inkoopt van regionale boeren die precies weten wat voor vlees wij in de slagerij willen gebruiken, verwerken en verkopen.

Bij Mabroek Versmarkt vind je een uitgebreid assortiment aan heerlijke tapenades, olijven, dadels, vijgen en kazen.

Ook verkopen wij diverse soorten olijfolie, kruiden, specerijen en producten uit de Marokkaanse, Indiase en Thaise keuken. Eigenlijk hebben we producten uit vrijwel alle streken van de wereld.

Kom eens langs in onze winkel en maak kennis met ons gevarieerde aanbod van producten. Wij zijn gevestigd op de Nieuwe Beestenmarkt 2, Leiden.

Wilt u UVS ook sponsoren?
Neem dan contact op met Kevin Beerenfenger van de sponsorcommissie via sponsoring@uvs-leiden.nl

4 dagen geledenUVS in het Leids Nieuwsblad
4 dagen geledenWaarom lid worden van UVS?
4 dagen geledenOp weg naar een toekomstbestendig complex