De sponsorcommissie van UVS is verheugd om aan te kondigen dat EasyMakelaars uit Leiden zich opnieuw als sponsor aan UVS heeft verbonden. Jaren geleden was Outman Mgharbi, de eigenaar van het bedrijf, al eens sponsor bij UVS. Na een aantal constructieve gesprekken heeft hij nu besloten om opnieuw zijn steun aan de club te geven.

EasyMakelaars is een schakel tussen een breder publiek, aldus Outman Mgharbi. Veel pandeigenaren benaderen zijn bedrijf omdat ze hun woonruimte willen verhuren, maar liever de rompslomp uit handen geven aan specialisten zoals EasyMakelaars. Het bedrijf heeft een uitgebreid netwerk en een goede reputatie opgebouwd, waardoor steeds meer eigenaren hen weten te vinden. EasyMakelaars gaat vervolgens op zoek naar de ideale huurder voor de pandeigenaar, iemand die schoon, netjes en tijdig de huur betaalt. Deze zoektocht vormt de kern van hun werk.

Outman benadrukt dat pandeigenaren vaak een negatieve reputatie hebben, maar hij gelooft dat dit onterecht is. Hoewel hij de verhalen ook kent, komt hij zelden eigenaren tegen die zich hieraan schuldig maken. Hij wijst echter op de mogelijke nachtmerrie die ontstaat wanneer een verhuurd pand bij een bezoek volledig verwaarloosd blijkt te zijn. In zo’n geval moet de eigenaar opnieuw investeren om het pand bewoonbaar te maken. Gelukkig is dit volgens Outman een zeldzaam scenario, maar het illustreert wel het belang van zorgvuldig beheer en vertrouwen tussen huurders en verhuurders.

Met de hernieuwde sponsoring van EasyMakelaars is UVS verheugd om samen te werken met een lokale partner die expertise biedt op het gebied van vastgoedverhuur. De steun van EasyMakelaars zal bijdragen aan de verdere ontwikkeling van UVS als voetbalvereniging en het verwezenlijken van onze doelstellingen.

Namens UVS willen we EasyMakelaars hartelijk bedanken voor hun hernieuwde sponsorbijdrage. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking en hopen dat deze band nog vele jaren zal voortduren.

Meer weten? Kijk dan snel op https://www.easymakelaars.nl/

Wilt u UVS ook sponsoren?
Neem dan contact op met Kevin Beerenfenger van de sponsorcommissie via sponsoring@uvs-leiden.nl

3 dagen geledenVoortgang renovatie bij UVS
7 dagen geledenSchilder en onderhoudsbedrijf Sloos nieuwe sponsor UVS
1 week geledenWaarom lid worden van UVS?