FC Boshuizen
2 - 1
UVS

Nabeschouwing

Op papier was dit een wedstrijd waar de liefhebber van gaat likkebaarden: FC Boshuizen heeft sterke ambities om te promoveren naar de hoofdklasse en UVS doet niets liever dan een stapje hogerop te gaan richting de eerste klasse. Beide clubs hebben ook de selecties om de hoge verwachtingen waar te maken. Die kwamen niet helemaal uit hoewel er bij vlagen knap werd gevoetbald, spektakel bleef echter uit. Uiteindelijk trok de thuisploeg met 2-1 aan het langste eind.

UVS trainer Patrick van Dullemen had af en toe een goed spelende blauwwitte ploeg gezien, maar er waren ook punten waar nog aan geschaafd moet worden. Met een lach: ,,Gelukkig maar, want anders heb ik geen werk.” En serieus: ,,We moeten vanuit de organisatie druk zetten en dat lukte zeker in de eerste helft niet helemaal. Dan ontstaan er te grote ruimtes.  In de rust hebben we het erover gehad en in de tweede helft ging het ook beter. Dat blijft een punt van aandacht. Pluspunt is dat je tegen goede ploegen als Rijnvogels of Boshuizen spelers gedoseerd kunt brengen die weerstand aan het opbouwen zijn zoals Mart Spierdijk of Jim Brugman. Beiden komen terug van een zware blessure. In tegenstelling tot Spierdijk is Brugman nog jong en krijgt vandaag tegenstand van echte kerels, een leerproces ja.”

Lees de hele nabeschouwing.

Wedstrijd commentaar

• De wedstrijd is afgelopen. De eindstand tussen FC Boshuizen en UVS is 2-1.
  • 90 +1'
    Bart speelt de bal binnen de 16 op Jim, maar de bal stuitert op waardoor de kans verloren gaat.
  • 90'
    Het spel van UVS wordt wat slordiger, waardoor Boshuizen weer iets gevaarlijker wordt.
  • 89'
    Kans voor Boshuizen. De bal gaat hoog over.
  • 84'
    Boshuizen drukt af, maar Delano tikt de bal naast.
  • 81'
    Efe wordt aan zijn shirt teruggetrokken rond de middellijn. Geel voor Boshuizen.
  • 80'
    Er ontstaat meer ruimte aan beide kanten.
  • 75'
    Goal!
    FC Boshuizen scoort, terwijl er een overtreding wordt gemaakt op William. De scheidsrechter staat er dicht op, maar heeft de overtreding niet gezien
  • 71'
    Een mooie opening van Thom op Efe, die helaas na een mislukte actie geen kans kan creëren.
  • 67'
    Corner van Bart komt goed voor, maar niemand loopt tegen de bal aan.
  • 65'
    Boshuizen speelt de bal verkeerd terug op de keeper, waardoor Jim bijna de kans had om er 1-2 van te maken. Helaas is hij net te laat.
  • 63'
    UVS komt wat beter in de wedstrijd en weet steeds vaker gevaarlijk in de buurt van de 16 te komen.
  • 57'
    Efe speelt met een mooie actie twee spelers uit en legt de bal af op Younes die onderuit wordt gehaald binnen de 16. De scheidsrechter vindt de overtreding geen strafschop waard.
  • 56'
    Goal!
    1-1! Thom de Vries ziet de keeper te ver voor zijn goal staan en plaatst de bal vanaf 30 meter over hem heen.
  • 52'
    Nog een kans voor Boshuizen. De bal wordt van binnen de 16 naast geschoten.
  • 47'
    Efe is in het veld gekomen en vervangt Enrico.
  • 46'
    UVS heeft gewisseld Ruben is erin gekomen voor Mart en Jim vervangt Isi.
  • Aftrap
    Er is gefloten voor het begin van de tweede helft.
  • Rust
    We gaan rusten bij een stand van 1-0.
  • 45 +3'
    Thom legt de bal goed voor op Enrico. Hij schiet de bal op de keeper, waardoor de stand voor nu nog 1-0 blijft.
  • 41'
    Bart schiet vanaf een meter of 25. Het levert een schot op goal op, maar de keeper weet de bal vrij makkelijk uit het net te houden.
  • 37'
    Thom geeft de bal voor op William die de bal op de lat kopt.
  • 31'
    Enrico drukt af vanaf 16 meter, maar de bal gaat recht op de keeper af.
  • 27'
    Goal!
    FC Boshuizen weet de eerste echte kans gelijk te benutten en brengt de stand op 1-0.
  • 23'
    Boshuizen weet vanaf de rechterkant de bal laag voor te geven, maar Younes werkt hem netjes weg.
  • 10'
    Enrico ziet de keeper ver van zijn goal staan, maar weet de situatie niet te benutten.
  • 7'
    De eerste minuten gaan gelijk op. Beide kanten weten nog geen grote kansen te creëren.