UVS
1 - 1
SV DONK

Nabeschouwing

Op een zonnige zaterdagmiddag ontving UVS hun tegenstander sv Donk op het prachtige terrein sportpark De Kikkerpolder. De herinnering aan de uitwedstrijd, waar UVS met een nipte 2-1 verlies huiswaarts keerde, zat nog vers in het geheugen. Maar deze keer stond er veel op het spel en UVS was vastberaden om revanche te nemen. Het beloofde een enerverende wedstrijd te worden.

Lees de hele nabeschouwing en voorbeschouwing.

Wedstrijd commentaar

• De wedstrijd is afgelopen. De eindstand tussen UVS en SV DONK is 1-1.
  • 89'
    Goal!
    1-1! Mart Spierdijk brengt de tussenstand op gelijke hoogte met een kopbal uit een voorzet van Adima. Dit is zo meer dan terecht.
  • 82'
    Goal!
    SV DONK scoort de 0-1! Het is echt ongelooflijk. Eerste kans in de tweede helft voor Donk. Zo verschrikkelijk zuur dat goed voetbal niet beloond wordt.
  • 81'
    Kans na kans voor UVS .
  • 78'
    Tavilla is doorgebroken wordt neergehaald en speler wordt met geel bestraft.
  • 76'
    Tavilla vuurt de bal op doel af en de keeper van Donk bokst de bal uit zijn doel.
  • 73'
    Dubbeldeman geeft voor en Prison kopt net naast. Waar blijft die goal voor UVS?
  • 72'
    Dubbeldeman met een geplaatst schot die door de keeper tot corner wordt verwerkt.
  • 72'
    Dubbeldeman geeft een voorzet compleet verkeerd voor en de bal gaat achter.
  • 71'
    Donk met een klein kansje is een prooi voor Van Belen.
  • 69'
    Erdogan komt er bij UVS in voor Jesse Hulters.
  • 57'
    Ongelooflijk.... Dubbeldeman gaat alleen op de keeper af en schiet recht op hem af. Aiiii
  • 50'
    Voorzet van Bouthari en Adima kopt ruim over.
  • 50'
    Ongelooflijk dat het hier nog 0-0 staat. Weer een grote kans voor UVS.
  • 46'
    Weer een grote kans voor UVS.
  • 46'
    Boutahri haalt de bal van de doellijn.
  • Aftrap
    Er is gefloten voor het begin van de tweede helft.
  • Rust
    We gaan rusten bij een stand van 0-0.
  • 41'
    Inzet van Adima wordt weer van de lijn gehaald en daarna wordt Dubbeldeman duidelijk in de 16 onderuit gehaald maar de scheidsrechter ziet het niet goed en geeft niets. Brrrr