2 - 2
HVV

Nabeschouwing

Wedstrijdverslag UVS tegen HVV: Eindstand 2-2

De spanning was voelbaar op De Kikkerpolder toen de scheidsrechter het laatste fluitsignaal blies, waarmee de wedstrijd tussen UVS en HVV tot een einde kwam. De eindstand was 2-2, maar gezien het spel (en zeker in de tweede helft) van UVS had er vandaag meer ingezeten. Bij UVS ontbraken overigens  Adima, Lagerberg, van der Vlist, Van Dam en Müller.

Lees de hele nabeschouwing en voorbeschouwing.

Wedstrijd commentaar

• De wedstrijd is afgelopen. De eindstand tussen UVS en HVV is 2-2.
  • 90 +4'
    Wat een bizarre schandalige overtreding op Van Der Weijden.
  • 88'
    We telden de 3-2 al maar de bal gaat in het zijnet na inzet van Dean Hulters.
  • 79'
    Van der Zwaan alleen op de keeper. Laatstgenoemde brengt knap redding.
  • 78'
    Ongelooflijk uit een van de spaarzame aanvallen van HVV scoren.
  • 78'
    Goal!
    HVV scoort de 2-2!
  • 76'
    Prachtige aanval van UVS. Matoug is ervandoor geeft voor en van der Zwaan met de terechte 2-1. De beelden volgen later.
  • 76'
    Goal!
    2-1! Daan van der Zwaan brengt UVS op voorsprong.
  • 71'
    Dean Hulters zet van der Zwaan alleen voor de keeper maar raakt de bal totaal verkeerd.
  • 71'
    Cuvelier en Tavillla verlaten het veld voor Van der Zwaan en Buis.
  • 58'
    Matoug komt erin voor Dubbeldeman.
  • 57'
    Verzorger Laman geeft aan dat Dubbeldeman niet verder kan.
  • 56'
    Brr dat was zomaar een hele grote kans voor UVS. Dubbeldeman blijft geblesseerd achter.
  • 55'
    Spierdijk kopt uit een corner ruim naast.
  • Aftrap
    Er is gefloten voor het begin van de tweede helft.
  • Rust
    We gaan rusten bij een stand van 1-1.
  • 45 +2'
    Goal!
    HVV scoort de 1-1!
  • 45'
    Voorafgaand aan deze goal brengt de keeper van HVV 2 x kamp redding.
  • 45'
    Goal!
    1-0! Tom Kerkhoff maakt de openingstreffer voor UVS.
  • 40'
    Dubbeldeman zet Dean Hulters met een splijtende pass alleen voor de keeper maar de scheidsrechter fluit voor een blessure van een HVV speler.
  • 37'
    Voorzet van Dean Hulters en Dubbeldeman komt net tekort op de 1-0 in te schieten.
  • 31'
    Wat een enorme kans voor HVV. De speler gaat alleen op van Belen af en schiet op de paal.
  • 26'
    Het spel ligt stil ivm blessure speler van HVV die verkeerd terecht is gekomen tegen de boarding. Hij verlaat het veld en wij wensen hem heel veel sterkte.
  • 20'
    Uitstekende aanval van UVS waar niet genoeg meegedaan wordt.
  • 11'
    Bij UVS ontbreken overigens vandaag Adima, Lagerberg, van der Vlist, Van Dam en Müller.
  • 8'
    Veelbelovende aanval van UVS maar Cuvelier maakt hands.
  • De aftrap
    Omar Moussaoui heeft gefloten voor het begin van de wedstrijd tussen UVS en HVV.