4 - 1
Vitesse Delft

Nabeschouwing

UVS weer volledig bij de les: 4-1 winst

UVS heeft de hoop op de titel gisteravond springlevend gehouden. In de Kikkerpolder werd Vitesse Delft na een enerverende voetbalavond met 4-1 over de knie gelegd. In de slotfase leek het nog even spannend te worden, maar de Leidenaren behielden de rust en controle. Mogelijk kan de ploeg van Kevin Krishan komende zaterdag een reuzenstap zetten richting de eerste klasse.

Lees de hele nabeschouwing en voorbeschouwing.

Wedstrijd commentaar

• De wedstrijd is afgelopen. De eindstand tussen UVS en Vitesse Delft is 4-1.
  • 90 +4'
    Goal!
    4-1! Thijs de Roy van Zuydewijn wordt door Raul Dubbeldeman voor een leeg goal gezet.
  • 90 +2'
    Er komen steeds meer kansen voor beide teams. Het is een leuke wedstrijd om naar te kijken.
  • 90'
    Goal!
    3-1! Enrico Geus speelt de bal van 20 keeper over de keeper heen. Wat een doelpunt! UVS vergroot terecht de voorsprong.
  • 89'
    Maatoug zet Geus 1 op 1 met de keeper, maar Geus komt net een metertje te kort.
  • 85'
    Dubbeldeman krijgt een bal tegen zijn hoofd en valt neer op het veld.
  • 82'
    William van Vliet is in het veld gekomen voor Tavilla.
  • 82'
    Fantastisch schoot van Maatoug, maar de bal vliegt net naast de goal.
  • 81'
    Goal!
    Vitesse Delft scoort uit een corner, omdat UVS verzaakt om de bal weg te werken. 2-1.
  • 77'
    Weer een grote kans voor UVS die niet benut wordt.
  • 76'
    Tetteroo en van Kempen worden gewisseld voor L. Verlaan en Maatoug.
  • 74'
    Vitesse Delft probeert iets te creëren, maar dat wil nog niet echt lukken.
  • 70'
    Hoofdblessure bij zowel UVS als Vitesse Delft.
  • 67'
    Grote kans voor Vitesse Delft, maar hij wordt niet goed afgewerkt. De bal gaat net over de lat.
  • 66'
    Goal!
    2-0! Enrico Geus vergroot de voorsprong voor UVS.
  • 64'
    Corner voor UVS, precies op het hoofd van Axel. Helaas gaat de bal net naast.
  • 62'
    Vitesse Delft heeft erg veel commentaar op de man die de wedstrijd leidt.
  • 58'
    Tomas Tavilla neemt de penalty, maar schiet deze precies in de kant waar de keeper duikt.
  • 57'
    Raul Dubbeldeman maakt een mooie solo en breekt door de 16 in. Hij wordt neergehaald en de scheidsrechter wijst naar de 11 meter. Penalty voor UVS.
  • 56'
    Ook Mart Spierdijk verlaat het veld en wordt vervangen door Axel Pison.
  • 54'
    Wissel aan de kant van UVS. Jim Brugman verlaat geblesseerd het veld en wordt vervangen door Enrico Geus.
  • 49'
    Het is een felle wedstrijd met twee teams die voor de winst spelen.
  • 46'
    De eerste kans van de tweede helft is voor UVS. Jim Brugman gaat de 16 in en weet de bal net niet over de keeper te krijgen.
  • Aftrap
    Er is gefloten voor het begin van de tweede helft.
  • Rust
    We gaan rusten bij een stand van 1-0.
  • 44'
    UVS is nog steeds de betere ploeg, maar weet niet meer zoveel kansen te creëren als aan het begin van de wedstrijd.
  • 42'
    Raul Dubbeldeman probeert het van buiten de 16. Geen gevaar voor de keeper.
  • 32'
    Een bal op de paal van Vitesse Delft.
  • 27'
    Goal!
    1-0! Thijs de Roy van Zuydewijn maakt de openingstreffer voor UVS.
  • 23'
    Daar was de eerste kans voor Vitesse Delft. Een afstandsschot van buiten de 16, maar levert niets op.
  • 20'
    Vitesse Delft weet tot dusver nog geen kansen te creëren.
  • 15'
    Nog een afstandsschot van Sloos. Helaas net over.
  • 14'
    Bal op de lat voor UVS na een knappe voorzet van Jeffrey van Kempen.
  • 11'
    Aanval UVS waar Tetteroo alleen op het doel afgaat en affluit voor een vrije trap voor UVS
  • 11'
    UVS zet Vitesse Delft momenteel onder druk, maar weet nog geen echte kansen te creëren.
  • 2'
    De eerste grote kans van de wedstrijd is voor UVS, maar Jim Brugman weet deze niet te benutten.