UVS is met haar vele leden, vrijwilligers en enthousiaste ouders op voetbal- en op recreatief gebied een toonaangevende en ambitieuze voetbalvereniging. Om een succesvolle en ambitieuze vereniging te worden en te blijven is steun van sponsoren onmisbaar. UVS faciliteert alle benodigdheden om de spelers en speelsters wekelijks te laten trainen en spelen en dit te doen op een zo leuk mogelijke manier of het nu prestatief en recreatief is. Hulp van de vele vrijwilligers bij de vereniging is onmisbaar, maar daarnaast is de financiële en materiële inbreng van sponsoren van groot belang. Samen met de steun van sponsoren is het mogelijk om alle leden, bezoekers en supporters te laten genieten van het voetbal. Op het gebied van sponsoring is er veel mogelijk binnen onze vereniging en alle sponsormogelijkheden zijn nu overzichtelijk vermeld in een speciale UVS Sponsorgids. interesse in sponsoring? Bekijk alle mogelijkheden en neem contact op met de sponsorcommissie.

De nieuwe Sponsorgids staat hier

Liever een digitaal .pdf bestand ontvangen of een papieren exemplaar? Neem contact op met Pascal van Es via secretaris@uvs-leiden.nl

TIP: wil je een sneak preview over wat UVS met de nieuwe toiletgroepen heeft gedaan? Blader de gids dan zeker eens door….

 

11 maanden geledenWordt u ook lid van de club van 100?
12 maanden geledenMabroek Slagerij & Versmarkt nieuwe sponsor UVS
1 jaar geledenOok Easymakelaars keert terug als sponsor