De sponsorcommissie van UVS is verheugd te kunnen meedelen dat Praxis Megastore Leiderdorp zich als nieuwe sponsor aan UVS heeft verbonden.

Praxis doe-het-zelf bouwmarkt Leiderdorp

Praxis Megastore Leiderdorp is de grootste bouwmarkt tussen Amsterdam en Den Haag en is dé bouwmarkt in Leiderdorp waar je naar toe kunt voor al je doe-het-zelf klus artikelen. Of je nu een grote of kleine klus gaat verrichten; bij Praxis Megastore Leiderdorp vind je alles wat je nodig hebt om van jouw klus een succes te maken. Zoek je inspiratie of advies over producten? Stel je vraag: onze deskundige medewerkers helpen je graag op weg. We zijn bijna elke dag open, maar voor de zekerheid bekijk je onze website voor een overzicht van alle openingstijden en koopzondagen van Praxis Leiderdorp. Zo weet je zeker dat je niet voor een dichte deur staat.

Wil je graag op de hoogte blijven van onze lokale acties en updates? Volg dan de Facebookpagina!

Sterk in laminaat, verf en gereedschap

Bij de Praxis Megastore in Leiderdorp vind je alle bouwmaterialen, gereedschap en accessoires om je huis nog mooier te maken. Zowel de beginnende als de ervaren makers kunnen bij Praxis Leiderdorp terecht voor hun klus benodigdheden. Ga je de muren van een nieuw laagje verf of behang voorzien? Wil je dat oude tapijt nu eindelijk eens verwisselen voor een mooie laminaatvloer? Of vind je het gewoon leuk om je eigen tuinmeubelen van steigerhout te maken? Praxis Leiderdorp helpt je graag bij het realiseren van jouw klus. Ontdek het veelzijdige assortiment van de Praxis in Leiderdorp of bekijk het aanbod online via praxis.nl.

8 maanden geledenWordt u ook lid van de club van 100?
9 maanden geledenMabroek Slagerij & Versmarkt nieuwe sponsor UVS
9 maanden geledenOok Easymakelaars keert terug als sponsor