Happy Flower en UVS hebben het nieuwe en lopende sponsorcontract opengebroken. Gezien de nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden is het sponsorcontract ge-ugraded. Binnenkort kunt u eindelijke een platttegrond op ons complex vinden met alles erop en waar u wat kan vinden. Van kleedkamers tot de velden en nog veel meer. Happy Flower wordt hier de komende 3 jaar naast het huidige sponsorpakket de sponsor van. Hiermee zijn wij erg gelukkig en zo wordt de groep sponsoren bij UVS in een aantal maanden steeds en steeds groter.

Zoals Hans Verkuijlen van Technisch Installatieburo Verkuylen bv en de meest recente nieuwe sponsor in zijn artikel aangaf jl. hopen wij dat ook gaat uitkomen: Hans Verkuijlen “Wij hebben vertrouwen in de nieuwe organisatie bij UVS en hopen dat UVS de weg terug omhoog vindt namelijk ‘beste club van Leiden te zijn’. Mooi zou zijn dat bedrijven die net als wij in het verleden sponsor waren, zich geroepen voelen om UVS weer te steunen en het terug te brengen in de top van het amateurvoetbal”.

Meer over Happy Flower

Werk en Leren onder begeleiding
Stichting Happy Flower biedt zowel leer- en werkplekken aan voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, als dagbesteding voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Happy Flower streeft er naar om de leefomstandigheden van kwetsbare mensen in de samenleving te verbeteren.

Bij Happy Flower verkopen we niet alleen bloemen, we verkopen ook aandacht. Aandacht hebben we voor onze klanten en ruimte geven we onze medewerkers om te laten zien wie ze zijn in hun volle glorie.

Dat doen we met bloemen. Blije bloemen van goede kwaliteit in stijlvolle combinaties. De prijs houden we laag omdat we onze aandacht voor iedereen betaalbaar willen houden.

Meer weten? Kijk dan snel op https://stichtinghappyflower.nl/

Adres: Haarlemmerstraat 247, 2312 DS Leiden

Wilt u UVS ook sponsoren?
Neem dan contact op met Kevin Beerenfenger van de sponsorcommissie via sponsoring@uvs-leiden.nl of met Lucas Riethoven via voorzitter@uvs-leiden.nl / 06-11358519

Klik hier voor onze sponsorgids en de diverse mogelijkheden om u als sponsor aan UVS te verbinden

3 dagen geledenVoortgang renovatie bij UVS
7 dagen geledenSchilder en onderhoudsbedrijf Sloos nieuwe sponsor UVS
1 week geledenWaarom lid worden van UVS?