Beste leden, ouders, supporters en bezoekers van voetbalvereniging UVS,

We zijn verheugd jullie opnieuw te informeren over de voortgang van de projecten die plaatsvinden op ons UVS-complex, met als doel ons terrein nog aantrekkelijker te maken voor jullie allemaal. Zoals eerder aangekondigd in augustus en op 3 oktober jl., hebben we enkele leuke en interessante ontwikkelingen te delen.

Verbeteringen aan ons clubhuis:

Een van de opvallendste veranderingen die we hebben aangebracht, betreft de uitstraling van ons clubhuis. De boeidelen en de entree van het clubhuis zijn opgefrist met een nieuwe trendy kleur, wat een modern tintje toevoegt aan onze accommodatie. Daarnaast hebben we het terras naast ons clubhuis aangepakt, waar onkruid hoogtij vierde en oud meubilair en afval zich hadden opgehoopt. Dit terras is nu uitgebreid met 63 kubieke meter tegels, en het gebied erachter, dat eerder overwoekerd was, is nu weer netjes en overzichtelijk gemaakt, waardoor het prachtige Leidse Hout weer zichtbaar is. Ook hebben we onder een boom een lichtspot geplaatst en wandspots aan de gevel om de algehele uitstraling compleet te maken.

Verplichte energiemaatregelen:

Het project met betrekking tot de verplichte energiemaatregelen is succesvol afgerond. (Lees meer: Verplichte energiemaatregelen)

Jeugdhoek in ons clubhuis:

We werken aan de totstandkoming van een nieuwe jeugdhoek in ons clubhuis. Easy Makelaars heeft al twee nieuwe beeldschermen geschonken en we zijn druk bezig met andere sponsoren om de verdere aankleding te verzorgen. De jeugdcommissie gaat de jeugdhoek op korte termijn verder inrichten, waarbij in ieder geval 2 PS4’s worden geinstalleerd.

Culinaire uitbreiding:

We hebben ook gedacht aan de inwendige mens. Binnenkort kunnen jullie bij UVS genieten van lekkernijen zoals Ice Coffee, Latte Macchiato, en Iced Frappé. Vanaf 11 november is er eindelijk weer patat verkrijgbaar voor de liefhebbers! Zeker aan te raden met de pindasaus van Humphrey!

Nieuwe verlichting op de velden:

In november starten we met de vervanging van alle lichtmasten op Veld 2, die zullen worden voorzien van energiezuinige LED-verlichting. Ook Veld 1 krijgt binnenkort LED-verlichting.

Clubhuis op zondagochtend geopend:

Enthousiast nieuws voor de zondagochtendbezoekers: het clubhuis is nu ook op zondagochtend geopend naast de gebruikelijke middagopening. Ouders die tijdens de zondagochtend training van de ukken een lekker bakje koffie willen halen kunnen dus weer terecht in ons clubhuis.

Hieronder vinden jullie een fotoverslag dat de voortgang van de werkzaamheden en de tot nu toe gerealiseerde verbeteringen weergeeft. We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij over de transformatie van sportpark De Kikkerpolder.

Zoek de verschillen

Bij UVS geloven we in de kracht van samenwerking. Jullie zijn allemaal essentieel voor het succes van deze verbeteringen. Als je ideeën hebt, hulp wilt aanbieden, of op welke manier dan ook wilt bijdragen aan de groei van onze club, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Het is jullie inzet en betrokkenheid die van UVS zo’n bijzondere plek maken.

Namens het bestuur willen we jullie bedanken voor jullie voortdurende steun en enthousiasme. Samen zetten we stappen naar een nog mooiere toekomst voor voetbalvereniging UVS.

Houd onze website en sociale media in de gaten voor verdere updates over de ontwikkelingen op De Kikkerpolder.

Met sportieve groet,

Lucas Riethoven

Namens het bestuur van UVS

EergisterenFred de Wit in het zonnetje gezet
3 dagen geledenUVS nu ook op LinkedIn te vinden
7 dagen geledenVrijwilligersmiddag op zaterdag 29 juni