Op zondag 29 september vindt bij UVS het Zilveren Hutspot toernooi plaats.

Het toernooi wat in het verleden jaarlijks werd gespeeld keert terug bij UVS tijdens het jubileumjaar van UVS en het 450-jarig bestaan van Leidens Ontzet!

Doelgroep van het toernooi zijn de 35+ teams en hoger van Leidse verenigingen en omstreken die 7×7 wedstrijden gaan spelen van 15 minuten.

De start is om 11:00 uur en ieder team krijgt een gratis pizza tijdens de lunch en een pitcher per team na afloop. Deelname is geheel gratis! Wees er dus snel bij want VOL=VOL.

Op 20 juni sluit de inschrijving. Inschrijven kan door een mail te sturen aan Michael Lamers via wedstrijdsecretaris@uvs-leiden.nl.

En deze speciale editie wordt in de derde helft opgeluisterd door niemand minder dan Rubberen Henkie!

Dit toernooi wordt mede aangeboden door de Drie October Vereeniging Leiden en het Leidse Winkeltje en onze sponsoren Domino’s Leiden en ALV Productions.

Leuk detail: Dankzij het Leidse Winkeltje is de verloren gewaande écht zilveren huts-pot teruggehaald uit Rotterdam, waar deze in 1954 bij voetbalclub Xerxes terechtkwam. Deze is de 29ste natuurlijk ook te bewonderen!

Mede namens de sponseren en medeorganisatoren van de 3 October Vereeniging en het Leidse Winkeltje wensen we iedereen een fantastisch toernooi toe.


PROGRAMMA

11:00 uurStart toernooi
12:30 uurLunch
15:15 uurEinde toernooi
15:45 uurPrijsuitreiking
16:00 uurStart Rubberen Henkie

EergisterenMeld je aan voor het UVS klusteam!
3 dagen geledenKledingsponsor worden?
6 dagen geledenZomerstop