Recentelijk hebben 4 jeugdtrainers van UVS de KNVB Juniorenopleiding afgerond. Deze trainers, Dennis Schoonderwoerd, Khalid Maayad, Said Ait el Houssie en Rick Sjaardema, hebben zich toegewijd aan het verbeteren van hun coaching vaardigheden en het bevorderen van de ontwikkeling van jonge voetballers bij UVS. Hieronder meer over deze trainers.

Dennis Schoonderwoerd zal het komende seizoen de rol van trainer voor de JO13-1 op zich nemen en tegelijkertijd fungeren als hoofdleider van de onderbouw.

UVS heeft ook Khalid Maayad en Said Ait el Houssie als coƶrdinatoren voor de onderbouw en trainers van JO9-1 en JO11-1 aan de vereniging verbonden (zie bericht elders op deze website).

Rick Sjaardema, lid van het jeugdbestuur en de Technische Commissie, brengt zijn expertise en inzicht in de club mee. Zijn betrokkenheid bij de ontwikkeling van het jeugdvoetbal zal een waardevolle bijdrage leveren. Als lid van de Technische Commissie zal Sjaardema mede een belangrijke schakel zijn tussen het bestuur en de trainers.

UVS is zeer gelukkig over de toename van gekwalificeerde trainers binnen de vereniging en streeft ernaar hen aan te moedigen zich voortdurend te blijven ontwikkelen.

De trainers hebben al een schat aan praktische en theoretische ervaring opgedaan o.a. tijdens hun opleiding bij de KNVB. Deze ervaring zal hen in staat stellen om de nieuwste methoden en technieken toe te passen bij UVS en de jeugdspelers te begeleiden in hun voetbal ontwikkeling.

3 dagen geledenVoortgang renovatie bij UVS
7 dagen geledenSchilder en onderhoudsbedrijf Sloos nieuwe sponsor UVS
1 week geledenUVS Sportdag 2024