De zaterdag begon goed met alle UVS teams/ elftallen in het nieuwe UVS tenue en de staf van UVS loopt er nu ook prachtig bij en met veel complimenten ontvangen.

.Om 11: 45 uur mocht de 15 koppige selectie van Ton de Rooij en Arnold Overdijk aftrappen tegen GHVV’13. UVS begon de wedstrijd niet scherp en keek al vroeg tegen een 0-1 achterstand aan. GHVV had hiermee direct het gewenste doelpunt te pakken en leunde vervolgens achterover. Gaandeweg de wedstrijd kwam UVS beter in de wedstrijd en werd de 1-1 voor rust gemaakt. Na rust was er een kansenregen voor de blauwwitten en was de 3-1 voorsprong een terechte maar een summiere voorsprong gezien de kansen. Voor de statistieken viel de 3-2 en dit was dan ook direct de eindstand. De driepunter in de bekercompetitie is binnen. Volgende week wacht een uitwedstrijd tegen Schipluiden 2.

Afbeelding
UVS 2 met Thom de Vries die na lang blessureleed zijn rentree maakte

Om 14:30 uur mocht het elftal van Kevin Krishan en Henk Brandt aantreden tegen mede tweedeklasser Deltasport uit Vlaardingen. Bij aankomst inspecteerden de spelers direct het grasveld, dat er als een biljartlaken bij lag. Deltasport met veel oud betaald voetballers in het elftal had zijn handen vol aan een sterk UVS.

UVS pakte vanaf de eerste minuut het initiatief wat resulteerde in een aantal goede mogelijkheden in de eerste 10 minuten.  Deltasport, wat met name erg fysiek speelde, raakte gefrustreerd door het sterke positiespel van UVS. Na een half uur spelen kwam dan ook de verdiende voorsprong voor UVS. Deze goal werd voorbereid door Sven Verlaan en de afronding werd overgelaten aan Enrico Geus. Pal voor rust verdubbelde UVS de score door een doelpunt van Ruben Leugering voorbereid door Tomas Tavilla.

Afbeelding
De staf kon gezien de voorsprong en het spelbeeld rustig achterover zitten

In de tweede helft werd niet meer gescoord, ondanks dat UVS legio kansen kreeg. Aan de andere kant had UVS keeper Niels van den Burg een rustige middag daar UVS de wedstrijd 90 minuten lang heeft gecontroleerd en geen moment in de problemen is gekomen.

Afbeelding
De staf van UVS in het nieuwe tenue

Volgende week een thuiswedstrijd tegen eersteklasser Neptunes/Schiebroek, die zijn 1e bekerwedstrijd met 0-2 verloor van Forum Sport.

5 dagen geledenRCL domineert UVS met verpletterende 0-5 overwinning