UVS organiseert voor spelers met een geboortedatum van 2005 t/m 2011 de open trainingsdagen. Deze dagen vinden plaats tussen maandag 7 maart en vrijdag 8 april. De open trainingen zijn bedoeld voor spelers die geen lid zijn van UVS. UVS organiseert deze dagen speciaal voor talentvolle voetballers die zichzelf in de kijker willen spelen.

Wat zijn de open trainingsdagen?
De open trainingsdagen zijn een vervanger van de talentendagen. In plaats van 1 dag om je te laten zien tussen externe spelers, train je minimaal 2 keer mee met een selectieteam van UVS. Je zal na het inschrijven worden uitgenodigd voor 2 trainingen bij het selectieteam van jouw geboortejaar. Mocht je zo goed zijn voor een vervolgstage dan zal je uitgenodigd worden voor een aantal extra activiteiten. De tijden van de trainingen worden uiterlijk de week van tevoren via de mail gecommuniceerd.

Wij vinden het fantastisch dat zoveel jeugdspelers het Blauw/ Witte shirt willen dragen! De jeugdselectieteams van UVS spelen ieder jaar weer in de hoogste klassen van het jeugdvoetbal in Nederland. UVS leidt veel talenten zelf op, maar wil een nog sterkere positie binnen de hoogste klassen van Nederland bewerkstelligen. Juist daarom is er ieder jaar ook – beperkt – ruimte voor nieuwe UVS-ers die het komende seizoen onze jeugdselecties kunnen versterken. En laten we eerlijk zijn: Wie wil er nou niet uitkomen in competities met de beste amateurclubs van Nederland en mogelijk de overstap naar een BVO (betaald voetbal organisatie) maken? UVS is dus op zoek naar talentvolle spelers die iets toevoegen aan onze huidige selecties. Misschien ben jij die speler?

Ben jij nog geen lid van UVS en wil je deelnemen aan de open trainingsdagen? Schrijf je dan hier in voor de open trainingen van UVS.

Heb je vragen? Mail dan naar jeugdselecties@uvs-leiden.nl

GisterenKikkerpolder toernooi Jo8 t/m Jo11
EergisterenTalentendagen JO16-1 van start
5 dagen geledenPerformance trainingen jeugd positief