00sec
RCL
Aftrap: 14:30

Nabeschouwing

Op zaterdag 23 maart namen wij het op tegen RCL 1. D.Meijvogel floot om 14:30 op Sportpark De Kikkerpolder voor het begin van de wedstrijd. Deze eindigde uiteindelijk in 0-5.

Wedstrijd commentaar

• De wedstrijd is afgelopen. De eindstand tussen UVS en RCL is 0-5.
  • 90 +1'
    Een totale off-day voor UVS waarin de ploeg geen grote kans weet te creƫren.
  • 82'
    RCL countert naar een volgende treffer. Assabban kan alleen op de keeper af en maakt de vijfde treffer voor de Leiderdorpers.
  • 79'
    Goal!
    RCL scoort de 0-5!
  • 58'
    UVS is het helemaal kwijt. Balverlies op het middenveld wordt afgestraft. Pascal Brasker maakt zijn tweede van de middag door een hard laag schot.
  • 53'
    Goal!
    RCL scoort de 0-4!
  • 50'
    Goal!
    RCL scoort de 0-3!
  • 47'
    UVS heeft gewisseld in de rust. Daan vd Zwaan is in het veld gekomen voor Raul Dubbeldeman en Tom Kerkhoff voor Jesse Hulters.
  • Aftrap
    Er is gefloten voor het begin van de tweede helft.
  • Rust
    We gaan rusten bij een stand van 0-2.
  • 40'
    Het wordt iets onvriendelijk. Dubbeldeman en van Overloop zijn het niet eens met elkaar. Scheidsrechter geeft alleen Dubbeldeman een gele kaart.
  • 39'
    Brasker kan zomaar opdrippelen en geeft een steekbal aan Schouten. De spits schuift de bal beheerst in de verre hoek.
  • 34'
    Goal!
    RCL scoort de 0-2!
  • 34'
    Daar komt UVS goed weg. Jake van Heusden schiet de bal van 5 meter hoog over. Stand blijft 0-1.
  • 21'
    De Leiderdorpers op voorsprong. Aanvoerder Brasker schiet de bal van een meter of 20 buiten het bereik van doelman van Belen.
  • 19'
    Goal!
    RCL scoort de 0-1!
  • 19'
    Met wind tegen is UVS nog niet in de buurt gekomen van doelman van der Zwet. De bezoekers nu een aantal keer dreigend.
  • 1'
    OPSTELLING 1: Luca van Belen 2: Ayoub Boutari 5: Luuk van der Vlist 7: Raul Dubbeldeman 8: Sam van der Vlist 9: Tomas Tavilla 10: Abdelkarim Maatoug 12: Isi Adima 13: Jesse Hulters 16: Axel Pison 17: Mart Spierdijk (C)
  • De aftrap
    D. Meijvogel heeft gefloten voor het begin van de wedstrijd. Aan vuurwerk geen gebrek tijdens de opkomst. Het is nu aan de spelers van UVS om dat een vervolg te geven.