Op zaterdag staat er een boeiend duel op het programma wanneer UVS afreist naar Voorhout om het op te nemen tegen Foreholte. De vorige ontmoeting tussen deze twee teams was een waar spektakelstuk.

Lees de hele voorbeschouwing.

Wedstrijd commentaar

• De wedstrijd is afgelopen. De eindstand tussen Foreholte en UVS is 3-0.
  • 90 +2'
    3-0 Foreholte. Daar is de beslissing. Bal wordt van dichtbij hard ingeschoten. Keeper van Belen kansloos omdat de bal nog van richting wordt veranderd door een UVS verdediger.
  • 90'
    Goal!
    Foreholte scoort de 3-0!
  • 89'
    3e wissel van UVS. Jesse Hulters verlaat het veld voor Stan Kleer.
  • 88'
    2-0 Foreholte. Vrije trap van de zijkant wordt via de paal binnen gekopt. Is dit de beslissing vanmiddag of kan UVS net als in de thuiswedstrijd nog terugkomen?
  • 88'
    Goal!
    Foreholte scoort de 2-0!
  • 82'
    Er gebeurd veel in de tweede helft. Het vizier van Isi Adima staat vanmiddag niet op scherp. Na een lange bal kan de spits van UVS de bal niet goed onder controle krijgen en produceert een slap rollertje.
  • 80'
    Gele kaart Luuk van der Vlist die een counter eruit haalt.
  • 78'
    Opnieuw een grote kans voor de beslissing van Foreholte. Keeper van Belen redt twee keer fantastisch op de doellijn.
  • 77'
    Wissel UVS. Hasan Erdogan erin, Raul Dubbeldeman eruit. Kan UVS nog gevaarlijk worden vanmiddag?
  • 76'
    Daar komt UVS goed weg. Een voorzet wordt tegen de lat gekopt. Het blijft nog spannend.
  • 63'
    Opnieuw is Isi Adima gevaarlijk. Een mooie actie van Tomas Tavilla wordt helaas niet beloond. Levendige tweede helft.
  • 60'
    Daar was bijna de 2-0. Luca van Belen met een goede redding.
  • 59'
    Wissel bij UVS. Vinicius Nascimento verlaat het veld voor Jesse Belt.
  • 57'
    Goal!
    1-0 Foreholte. Terugspeelbal van Vinicius zo in de voeten van een speler van Foreholte. Nu is van Belen wel kansloos. Een cadeautje voor Foreholte.
  • 54'
    Daar was een grote kans van Isi Adima. Na een goede voorzet wordt zijn kopbal goed gepakt. Twee corners erna leveren veel gevaar op waarbij een kopbal van Mart Spierdijk van de lijn wordt gehaald. Sterke fase van UVS.
  • 52'
    Geweldige actie van Abdelkarim Maatoug. Van eigen helft slalomt hij de 16 meter van Foreholte is. Zijn pass op Tavilla komt net niet aan. Daar zat meer in.
  • 46'
    Foreholte heeft afgetrapt voor de tweede helft. Geen wissels bij UVS.
  • 46'
  • Aftrap
    Er is gefloten voor het begin van de tweede helft.
  • '
    Rust 0-0. Net voor rust kwam UVS er nog snel uit. Helaas raakt Raul Dubbeldeman de bal niet gaat en beland naast het Voorhoutse doel.
  • Rust
    We gaan rusten bij een stand van 0-0.
  • 41'
    Dat was de kans voor Foreholte. Voorzet vanaf links wordt door niemand geraakt en komt bij de opkomende back terecht. Oog in oog met van Belen wint de doelman van UVS.
  • 26'
    Opnieuw is Isi Adima gevaarlijk. Een grote kans levert het helaas niet op.
  • 23'
    Gevaarlijke situatie voor het doel van van Belen. Voorzet wordt niet door een aanvaller van Foreholte geraakt. Wedstrijd lijkt op gang te komen.
  • 20'
    Eerste mogelijkheid UVS. Isi Adima schiet uit de draai tegen keeper Meeuwissen aan. Corner levert geen gevaar op.