SV Den Hoorn
0 - 0
UVS

Voorbeschouwing

Een slaak van opluchting was bijna in heel Leiden hoorbaar. Eindelijk stond UVS weer eens aan de goede kant van de score na een reeks wedstrijden waarin steevast de tegenstander gefeliciteerd diende te worden. In de Kikkerpolder was UVS Honselersdijk met 4-2 de baas en dat mocht voor een groot deel op het conto worden geschreven van Boy Tetteroo die het voor elkaar kreeg om de tegenstander vier keer te laten aftrappen. Door dit resultaat bleef de brigade van Aart Jan van Bosel wel voorlaatste, maar de achterstand op VUC (1 punt) en HVV (3 punten) is weer te overzien.

Lees de hele voorbeschouwing.

Wedstrijd commentaar

• De wedstrijd is afgelopen. De eindstand tussen SV Den Hoorn en UVS is 0-0.
  • 86'
    De Vries schiet in en de keeper brengt redding met zijn voet. Het zit niet mee.
  • 79'
    Schot van Den Hoorn. Kerkvliet brengt redding.
  • 76'
    Wissels bij UVS. De Vries en Maatoug erin , Dubbeldeman en Tetteroo eruit.
  • 63'
    Van Kempen schiet vanaf een meter of 20 ruim over.
  • 59'
    Dubbeldeman wordt onderuit gehaald in de 16 en dat is 100% een penalty. De scheidsrechter staat er te ver vanaf en geeft een achterbak? Brrrr
  • 51'
    Aiii. Tetteroo schiet op de paal.
  • 46'
    Oefff. Daar was bijna de 0-1 door Tavilla. De keeper brengt maar net aan redding.
  • Aftrap
    Er is gefloten voor het begin van de tweede helft.
  • Rust
    We gaan rusten bij een stand van 0-0.
  • 38'
    Tetteroo is er vandoor. De keeper van Den Hoorn brengt redding in de korte hoek.
  • 37'
    Den Hoorn scoort maar de goal wordt afgekeurd i.v.m. het hinderen van de keeper.