3 - 0
RCL
Aftrap: 14:30

Nabeschouwing

Op zaterdag 17 september namen wij het op tegen RCL 1. Dhr. R. Lochtenberg floot om 14:30 op Sportpark De Kikkerpolder voor het begin van de wedstrijd. Deze eindigde uiteindelijk in 3-0.

Wedstrijd commentaar

• De wedstrijd is afgelopen. De eindstand tussen UVS en RCL is 3-0. In de tweede scoorde Mitchell Abdoel en Jeffrey van Kempen.
  • 46'
    In de eerste helft verliet Loyd van der Wilden na 20 minuten geblesseerd het veld. Na de blessure deze week van Enrico Geus een behoorlijke aderlating voor het elftal van Kevin Krishan.
  • Aftrap
    Er is gefloten voor het begin van de tweede helft.
  • Rust
    We gaan rusten bij een stand van 1-0. Doelpuntenmaker Boy Tetteroo die vanaf 18 meter de bal in het net liet verdwijnen.
  • De aftrap
    Dhr. R. Lochtenberg heeft gefloten voor het begin van de wedstrijd. Wij houden u op de hoogte van de rust en eindstand.