1 - 6
UVS

Nabeschouwing

UVS door in KNVB beker

Door een 1-6 zege uit op zondag eersteklasser Hilligersberg heeft UVS zich dinsdagavond kunnen plaatsen voor de volgende ronde in het districtsbekertoernooi van de KNVB.

De trainers van UVS Krishan en Brandt lieten dit keer een aantal andere spelers in de basis starten t.o.v. de vorige wedstrijden. Zo maakte Lars Verlaan na een aantal weken blessureleed weer zijn opwachting en mochten naast Lars ook Niels van der Burg, Axel Pison, Jesse Hulters en Abdelkarim Maatoug hun opwachting maken in de basis 11.

UVS had werkelijk geen kind aan Hilligerbersg (die buiten de keeper compleet waren) en scoorde in de eerste helft vier keer maar dat had zomaar zes of zeven keer kunnen zijn en UVS trof ook nog drie keer het aluminium. De tweede helft hetzelfde spelbeeld als in de eerst helft maar het vizier stond niet meer op scherp. UVS scoorde nog wel twee keer en Hillergsberg deed dat laat in de tweede helft ook.

Doelpuntenmakers UVS: Abdelkarim Maatoug (3x), Jesse Hulters , Raul Dubbeldeman en Enrico Geus.