Het belooft een boeiende strijd te worden wanneer UVS zaterdag afreist naar het Kleine Loo voor een confrontatie met koploper VUC. De vorige ontmoeting tussen beide teams, in november 2023, staat nog vers in het geheugen gegrift. Een waar spektakelstuk eindigde toen in een gelijkspel van 5-5, waarbij Daan van der Zwaan van UVS maar liefst 4 keer het net wist te vinden, terwijl Jesse Hulters de andere UVS goal voor zijn rekening nam. De verwachtingen zijn hooggespannen voor deze rematch.

VUC bevindt zich momenteel in uitstekende vorm, terwijl UVS geplaagd wordt door een ongekende blessuregolf. Desondanks reist UVS zaterdag gelukkig weer met bijna een fitte selectie af naar Den Haag, waarbij het devies luidt: als het voetballend niet wil lukken, moet de tomeloze inzet en wil om te winnen worden benadrukt. De blauw-witte brigade zal de mouwen moeten opstropen en alles op alles moeten zetten om een goed resultaat te behalen.

Het publiek staat in ieder geval te popelen voor deze krachtmeting en zal de spelers ongetwijfeld hartstochtelijk aanmoedigen. De verwachting is dan ook dat het aan enthousiasme en steun vanaf de tribune niet zal ontbreken. Tot zaterdag op het Kleine Loo 1 in Den Haag, waar een spannende strijd in het verschiet ligt.

3 dagen geledenVoorbeschouwing UVS – EMM’21
1 week geledenVoorbeschouwing Nieuwkoop – UVS
2 weken geledenVoorbeschouwing UVS – CSW