Na een spectaculaire overwinning tegen Kagia afgelopen zaterdag, waarin UVS in de slotfase met 3-4 aan het langste eind trok dankzij drie goals van Bart van der Weijden en een doelpunt van Axel Pison, bevindt UVS zich momenteel op een gedeelde derde plaats op de ranglijst. De competitie in deze klasse is bijzonder spannend, met kleine verschillen tussen de teams. Verlies kan resulteren in een aanzienlijke daling op de ranglijst, terwijl een overwinning UVS dichter bij de koploper zou brengen.

Aan de andere kant wist VUC ondanks een nederlaag tegen Alphia de eerste periode te veroveren, mede dankzij hulp van HVV. Deze prestatie heeft wellicht wat druk van de ‘Pinguïns’ weggenomen, maar het streven naar het kampioenschap blijft onverminderd het belangrijkste doel.

Dit aankomende duel tussen UVS en VUC belooft dan ook een uiterst belangrijke ontmoeting te worden voor beide teams. De inzet is hoog, met zowel UVS als VUC die hun positie op de ranglijst willen verstevigen. Het belooft een boeiende strijd te worden op De Kikkerpolder. De schiedrechter is niemand minder dan Roelof Luinge.

1 maand geledenWedstrijd Nederland – Oostenrijk bij UVS
2 maanden geledenUVS sluit competitie sterk af met zege op Olympia
2 maanden geledenKikkerpolder toernooi Jo8 t/m Jo11