Zaterdag staat er een boeiend duel op het programma op De Kikkerpolder, waar UVS het thuis opneemt tegen Kagia. De laatste keer dat deze twee teams elkaar troffen, was in november 2023. In een enerverend treffen in Lisserbroek trok UVS aan het langste eind met een 3-4 overwinning.

Trainer John Hage blikt terug op die wedstrijd met tevredenheid, waarbij hij de veerkracht van zijn team benadrukte. Ondanks een moeilijk moment na de 3-2 achterstand, slaagde UVS erin om de overwinning over de streep te trekken. Vooral de hattrick van Van der Weijden, die zowel binnen als buiten het veld van onschatbare waarde is, werd geprezen als een welkome bonus voor het elftal.

Echter, de vraag blijft of Van der Weijden zaterdag weer aan de aftrap zal verschijnen. Na zijn vakantie op CuraƧao heeft hij een virus opgelopen dat hem al weken parten speelt en zijn gezondheid flink had aangetast maar zijn herstel verloopt voorspoedig. Zijn mogelijke afwezigheid zal ongetwijfeld een gemis zijn voor het elftal.

Naast het eerste elftal speelt ook UVS 2 op eigen veld, om 11:45 uur tegen FC S’-Gravenzande. De focus zal dus liggen op twee belangrijke wedstrijden voor de club op De Kikkerpolder.

3 dagen geledenVoorbeschouwing UVS – EMM’21
1 week geledenVoorbeschouwing Nieuwkoop – UVS
2 weken geledenVoorbeschouwing UVS – CSW