Na een reeks van uitstekende wedstrijden waarin UVS afgelopen zaterdag weliswaar solide voetbalde, bleek het aanvallend vermogen tekort te schieten. Het besef dat succes niet alleen afhangt van technisch vernuft, maar ook van collectieve inzet en een winnaarsmentaliteit, dringt door bij het team. Het streven naar overwinningen vereist een gezamenlijke toewijding vanaf de eerste minuut, want zelfs als je voetballend de bovenliggende partij bent, blijven punten uit als de strijd ontbreekt.

Aanstaande zaterdag staat UVS voor een uitdagende confrontatie op De Kikkerpolder tegen Nieuwkoop, een ploeg die tot dusver één punt meer heeft verzameld in deze competitie waarin de verschillen minimaal zijn. Het is van groot belang om de drie punten op De Kikkerpolder te houden, maar dit zal allesbehalve vanzelfsprekend zijn. Het team zal de mouwen moeten opstropen en tot de laatste seconde strijd en passie moeten tonen om deze cruciale wedstrijd succesvol af te sluiten.

Na het laatste fluitsignaal kunnen supporters zich begeven naar het clubhuis voor de Kerst Inn, met het welbekende rad van Frans en een live optreden van Jeffrey van Es. Er is geen enkele reden om zaterdag niet naar UVS te komen en de spelers aan te moedigen. Overigens speelt UVS 2 om 12:00 uur thuis tegen Honselersdijk 2, wat een extra reden is om ons sportcomplex te bezoeken.

1 maand geledenWedstrijd Nederland – Oostenrijk bij UVS
2 maanden geledenUVS sluit competitie sterk af met zege op Olympia
2 maanden geledenKikkerpolder toernooi Jo8 t/m Jo11