Aanstaande zaterdag staat er een thuiswedstrijd op het programma, want we verwelkomen FC Oudewater op sportpark De Kikkerpolder. Het belooft een boeiende confrontatie te worden, zeker gezien het verleden waarin we elkaar al eens troffen dit seizoen. Die eerste ontmoeting was een ware krachtmeting die pas in de laatste minuten werd beslist, waarbij UVS met een 2-3 overwinning aan het langste eind trok. Het was een spannende strijd die ons toen de volle punten opleverde.

Echter, recente prestaties brengen ook nieuwe uitdagingen met zich mee. Onze laatste wedstrijd tegen EMM’21 eindigde in een teleurstellend gelijkspel (3-3), waarbij we het gevoel hadden dat we meer verdienden. Trainer John Hage was na afloop duidelijk over het gevoel van gemiste kansen: “Wij laten 2 zure punten liggen. De eerste 60 minuten speelden we een hele goede wedstrijd. Daarna vergaten we na de 1-3 de wedstrijd in het slot te gooien door niet de 1-4 te maken. Het is niet anders. Verbeteren en op naar volgende week,” aldus zijn reactie.

De focus ligt nu volledig op de aanstaande ontmoeting met FC Oudewater. De spelers en staf zijn vastbesloten om hun krachten te bundelen. De spelers rekenen op jullie onvoorwaardelijke steun langs de zijlijn terwijl zei hun voorbereiden om FC Oudewater te ontvangen.

UVS speelt om 12:00 uur thuis tegen Westlandia 2.

Tot zaterdag op De Kikkerpolder.

1 maand geledenWedstrijd Nederland – Oostenrijk bij UVS
2 maanden geledenUVS sluit competitie sterk af met zege op Olympia
2 maanden geledenKikkerpolder toernooi Jo8 t/m Jo11