Zaterdag staat er weer een boeiende confrontatie op het programma als onze jongens op bezoek gaan bij SVC’08. Een ontmoeting waar we met vertrouwen naar uitkijken na onze sterke prestatie tegen Alphia vorige week.

Thuis op De Kikkerpolder kwamen we tegen SVC’08 niet verder dan een gelijkspel. SVC’08 leed afgelopen zaterdag een nederlaag tegen koploper VUC, maar laten we niet te snel oordelen op basis van die uitslag. De wedstrijd gaf namelijk een ander beeld dan de cijfers doen vermoeden. In de eerste helft was SVC’08 zeker niet de mindere en kreeg het meerdere kansen om op voorsprong te komen. Maar door uitstekend keeperswerk en een dosis pech bleef een doelpunt uit.

Onze overwinning op Alphia geeft vertrouwen. Met een sterk collectief en een ongekende strijdlust wisten we daar een prachtige 3-5 overwinning te behalen. Het team toonde karakter en vocht voor elke centimeter op het veld. Dit geeft ons als supporters en spelers de nodige moed en vertrouwen voor de komende wedstrijd tegen SVC’08.

Laten we onze jongens weer vol enthousiasme aanmoedigen en samen streven naar een succesvol resultaat op het veld van SVC’08!

UVS 2 speelt om 12:30 uur uit tegen Ter Leede 2.

3 dagen geledenVoorbeschouwing: UVS tegen Kagia
1 week geledenVoorbeschouwing HVV – UVS
3 weken geledenZaalvoetbaltoernooi JO13-JO15 op zaterdag 30 maart