Aanstaande zaterdag staat er een boeiend duel op het programma als UVS afreist naar de Kikkerbeetstraat in Lisserbroek om het op te nemen tegen Kagia. Deze sympathieke club, die al geruime tijd actief is in de tweede klasse, is voor UVS geen onbekende. De thuisploeg kende afgelopen zaterdag een teleurstelling, aangezien ze met 1-0 verloren van Alphia, de huidige runner-up in de competitie. Een gelegenheid om de hoogtepunten van die wedstrijd te bekijken is te vinden via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=JKUfselAPxM

UVS daarentegen speelde afgelopen weekend met 2-2 gelijk tegen HVV. Hoewel de eerste helft matig verliep, lieten de spelers in de tweede helft zien dat ze in staat zijn tot betere prestaties. Als de scherpte voor het doel iets beter was geweest, zouden de drie punten zeker binnen handbereik zijn geweest. Helaas lukte dat niet, en daarom zijn alle ogen nu gericht op het aanstaande duel tegen Kagia.

Trainer John Hage en zijn team rekenen op de steun van het publiek. Na de gemiste kansen in de vorige wedstrijd, zijn de mannen vastberaden om tegen Kagia een goede prestatie neer te zetten en de drie punten mee naar huis te nemen. De support van het publiek zal daarbij van onschatbare waarde zijn. Kom dus allen naar de Kikkerbeekstraat en moedig UVS aan op weg naar een succesvolle wedstrijd tegen Kagia!

@UVSMEDIA2023

3 dagen geledenVoorbeschouwing UVS – EMM’21
1 week geledenVoorbeschouwing Nieuwkoop – UVS
2 weken geledenVoorbeschouwing UVS – CSW