Op zaterdag staat er een boeiende confrontatie op het programma wanneer UVS afreist naar de Koninklijke Haagsche Voetbalvereniging HVV, gelegen aan de van Hogenhoucklaan 37 in Den Haag. De laatste ontmoeting tussen deze twee teams vond plaats in november 2023 op De Kikkerpolder in Leiden, waar ze met een gelijkspel van 2-2 uit elkaar gingen. UVS wist twee keer op voorsprong te komen dankzij doelpunten van Kerkhoff en van der Zwaan, maar HVV wist telkens terug te komen.

In de aanloop naar deze wedstrijd en de voorgaande wedstrijden heeft UVS te maken gehad met een flinke toename van blessures, waardoor de ziekenboeg behoorlijk vol is komen te liggen. Het team koestert echter de hoop dat na een week rust en een intensief hersteltraject enkele spelers weer beschikbaar zullen zijn voor de wedstrijd.

Met de herinneringen aan het eerdere gelijkspel nog vers in het geheugen, belooft deze ontmoeting opnieuw een spannende strijd te worden. Wij kijken reikhalzend uit naar het duel in Den Haag, waar beide teams vastberaden zullen zijn om de volle drie punten binnen te slepen.

3 dagen geledenVoorbeschouwing: UVS tegen Kagia
3 weken geledenZaalvoetbaltoernooi JO13-JO15 op zaterdag 30 maart
4 weken geledenVoorbeschouwing UVS – RCL