Na jarenlang van nét niet, speelt UVS dit seizoen eindelijk op het door de club vurig gewenste eerste klasse niveau. Dat het een treetje hoger toch even wat lastiger is, ondervinden de Leidenaren vooral bij het produceren van doelpunten aan den lijve. De blauw-witten scoorden vorig seizoen gemiddeld bijna 3  treffers per duel, terwijl UVS deze voetbaljaargang tot nu toe 6 keer uit 5 duels het vijandelijke net vond. Komende tegenstander DHC lijkt op papier de uitgelezen tegenstander om het scoringsmoyenne een flinke boost te geven. De Delftse ploeg kende afgelopen transferperiode bijna een totale leegloop, op één speler na vertrok de gehele selectie bij de Brasserskadeploeg, en moet het dit seizoen doen met spelers die nog niet eerder in een eerste elftal hebben gespeeld. Na 5 wedstrijden moest het puntloze DHC al 26 tegentreffers incasseren en voor DHC-trainer John de Letter lijkt handhaving met zijn ploeg in de eerste klasse al bijna een mission impossible te gaan worden. De grootste nederlaag in de clubhistorie werd afgelopen zaterdag geleden. De ploeg werd vermorzeld door Nootdorp (13-0).

Scoreverloop, statistieken en nog meer
U kunt het scoreverloop iedere zaterdag volgen via Twitter maar ook via LIVE score op onze website.
Op de voorkant van deze website staat de komende wedstrijd van UVS 1 vermeld en op dat blokje kunt u klikken. Zo komt u dan o.a. bij LIVE score terecht.
Zaterdag kunt u de LIVE score volgen via deze link: https://uvs-leiden.nl/wedstrijd/1417 met dank aan mik media voor het bouwen van deze mooie optie.

Vorm (zie onderstaande) ook te zien via https://uvs-leiden.nl/wedstrijd/1417

DHCUVS
13 – 0 tegen sv Nootdorp0 – 0 tegen SV Den Hoorn
1 – 2 tegen SV Wippolder0 – 2 tegen SV Honselersdijk
4 – 1 tegen HVV1 – 1 tegen Forum Sport
4 – 1 tegen Voorschoten ’973 – 2 tegen SV DSO
1 – 3 tegen SV Den Hoorn1 – 3 tegen Valken ’68
4 dagen geledenVoorbeschouwing SVC’08 – UVS
2 weken geledenVoorbeschouwing Alphia – UVS
1 maand geledenVoorbeschouwing UVS – FC Oudewater