Na een turbulente reeks van wedstrijden betreedt UVS a.s. zaterdag het speelveld van CSW. In de laatste twee competitieduels toonde UVS zich aanvallend superieur en verdedigend kwetsbaar, met een totaal van 9 doelpunten voor en 8 tegen. De ploeg behaalde een overwinning op Kagia, waarin de slotfase werd gekenmerkt door een heroïsche comeback met drie goals van Bart van der Weijden en een treffer van Axel Pison. De spectaculaire 3-4 overwinning smaakte naar meer en werd gevolgd door een klantenbindende confrontatie tegen koploper VUC, eindigend in een zinderend 5-5 gelijkspel dankzij goals van Daan van der Zwaan (4x) en Jesse Hulters.

Nu staat UVS voor een nieuwe uitdaging, waarbij de aandacht gericht is op CSW. Voor UVS is CSW een relatief onbekende tegenstander, maar de recente prestaties van de club uit Wilnis dwingen respect af. CSW behaalde overwinningen op Nieuwkoop (4-2) en Alphia (0-2), waarmee ze zich na een matige start stevig in de middenmoot hebben genesteld en op weg zijn naar de top. UVS staat voor de taak om de opmars van CSW te stuiten, een opdracht die weliswaar uitdagend is, maar in deze competitie, waarin de verschillen tussen de teams minimaal zijn, is geen enkele confrontatie eenvoudig.

Onder leiding van trainer John Hage heeft het UVS-elftal progressie geboekt, zowel op mentaal vlak als in hun voetbalontwikkeling. De spelers tonen veerkracht en blijven groeien als team. Met deze positieve ontwikkelingen kijken de spelers en staf uit naar de steun van het trouwe publiek. De komende wedstrijd belooft een boeiende strijd te worden, waarbij UVS vastberaden is om de opgaande lijn voort te zetten. Uw support wordt van harte verwacht en gewaardeerd!

UVS 2 speelt om 12:00 uur uit tegen Voorschoten ’97 2.

UVS gaat met de bus naar Wilnis en u kunt GRATIS meerijden. De bus vertrekt om 12:15 uur vanaf De Kikkerpolder.

5 dagen geledenVoorbeschouwing UVS – EMM’21
2 weken geledenVoorbeschouwing Nieuwkoop – UVS
3 weken geledenVoorbeschouwing UVS – CSW