Op zaterdag 16 september staat er een boeiende wedstrijd op het programma: Antibarbari neemt het op tegen UVS. Het belooft een spannende ontmoeting te worden, vooral gezien de geschiedenis tussen deze twee teams. In het vorige seizoen moest UVS op De Kikkerpolder een pijnlijke nederlaag incasseren tegen de Rotterdamse studenten.

Bij Antibarbari kunnen we uitkijken naar een aantal bekende gezichten in het elftal. Maar liefst drie spelers hebben een UVS-verleden, namelijk de gebroeders Devilee en Jasper Potjewijd. Dit zorgt voor een extra dimensie aan het duel, aangezien zij ongetwijfeld een bijzondere motivatie zullen hebben om zich te bewijzen tegen hun voormalige club. Het wordt dus een interessant weerzien met deze spelers.

Wat betreft UVS, heeft trainer John Hage nog steeds niet de ideale samenstelling van zijn elftal gevonden. Tot nu toe heeft hij verschillende opstellingen en systemen uitgeprobeerd en afgelopen dinsdag speelde UVS tegen een combinatie van ARC O23/1 met weer op een aantal posities andere spelers. De keuze bij UVS is groot en wij hebben er in ieder geval alle vertrouwen in.

Wij kijken uit naar zaterdag en hopen op een mooie en goede wedstrijd!

1 maand geledenWedstrijd Nederland – Oostenrijk bij UVS
2 maanden geledenUVS sluit competitie sterk af met zege op Olympia
2 maanden geledenKikkerpolder toernooi Jo8 t/m Jo11