Drie vragen aan Kevin Krishan (hoofdtrainer UVS)

Door: Hennie Kanbier

1 Denk jij als jonge trainer om te kunnen gaan met de druk van een ambitieuze tweedeklasser?
,,Ja! Zelf presteer ik het beste onder druk, dit geldt zowel in mijn privé – als in het zakelijke leven. Daarnaast heb ik diverse mensen binnen en buiten de club om mij heen die mij hierin helpen.”

2 Heeft UVS er genoeg aan gedaan om sterkhouder Bart van der Weijden aan boord te houden?
,,Zeker, diverse personen hebben gesprekken gevoerd met Bart. Ik kan zijn keuze ook goed begrijpen gezien zijn leeftijd en de mogelijkheid om op divisie niveau te gaan acteren. Bart wilde deze stap graag maken dus dan moet je niet nog 1 á 2 jaar mee wachten. Uiteindelijk is het de speler zelf die de knoop doorhakt. Ondanks zijn vertrek is hij nog erg betrokken bij de club UVS en is hij met enige regelmaat op de Kikkerpolder te vinden.”

3 De concurrentie lijkt weer sterker te zijn geworden. Hoe reëel is de blik op de eerste klasse?
,,Ik vind dat wij ook sterker zijn geworden! Zowel kwalitatief als in de aantallen. Hoe reëel de blik naar de 1e klasse is? Daar ben ik niet mee bezig. Wij hebben een vrij nieuwe selectie met een goede mix van ervaren spelers en getalenteerde jeugdspelers die overkomen. Voor nu is het belangrijk om hier de juiste balans in te vinden. Rond de feestdagen in december bekijken we waar we staan en zien dan wel hoe realistisch de blik naar de 1e klasse is.”

Paspoort

Naam:
Kevin Krishan

Leeftijd:
32 jaar

Club:
Hoofdtrainer UVS

Werk:
Co-Owner PB projects, detacheringsbureau binnen de bouw, installatie en civiele/infra techniek

1 week geledenUVS lijdt teleurstellende nederlaag tegen SV Nieuwkoop: 3-1
2 weken geledenMilan Werk van Voorschoten’97 naar UVS
2 weken geledenRody Redel keert terug op het oude nest!