Op een stralende dag op De Kikkerpolder werd er eindelijk weer volop leven in de brouwerij gebracht. Het voelde als een nostalgisch moment, want het was lang geleden dat we zoveel activiteit op ons sportcomplex hadden gezien. De velden waren bezet, de parkeerplaats was vol, en de fietsenstallingen puilden uit. Het beloofde een dag vol voetbalplezier en gezelligheid te worden.

De ochtend begon om 08:30 uur, met wedstrijden van onder andere die van UVS Jo8-1 tegen FC Lisse Jo8-1. De jonge talenten lieten zien wat ze in huis hadden, met prachtige doelpunten en spannende momenten op het veld. De supporters langs de zijlijn moedigden de spelers luidkeels aan en creƫerden een fantastische sfeer.

In de middag was het de beurt aan de UVS-vrouwen, die het opnamen tegen de vrouwen van sc Monster. De wedstrijd was intens en vol passie, met beide teams die alles gaven om de overwinning binnen te halen. Het was een geweldige showcase van vrouwenvoetbal op hoog niveau.

Om 14:30 uur stond het eerste elftal van UVS klaar om het op te nemen tegen DHC. De supporters hoopten op een overwinning voor hun geliefde team. Het was een intense wedstrijd met kansen aan beide zijden.

Na een dag vol spannende wedstrijden was het tijd voor ontspanning en gezelligheid. Als afsluiting van de dag organiseerde de UVS-selectie een heerlijke BBQ. Spelers, coaches en supporters kwamen bij elkaar om te genieten van lekker eten en elkaars gezelschap. Het was de perfecte manier om de dag af te sluiten.

Deze dag op De Kikkerpolder was een veelbelovende start van het seizoen 2023/2024. Met zoveel activiteit, en enthousiasme binnen de vereniging, kunnen we ons alleen maar gelukkig prijzen. Het belooft een fantastisch seizoen te worden, vol voetbalplezier en verbondenheid bij Voetbalvereniging UVS.

EergisterenMeld je aan voor het UVS klusteam!
3 dagen geledenKledingsponsor worden?
6 dagen geledenZomerstop