Afgelopen zaterdag werd in een volle kantine de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie gehouden. Dit jaar werd een dag- en avondvullende receptie gecombineerd met het Oliebollentoernooi van LSVV en hun befaamde PubQuiz.

De dag startte met een oefenwedstrijd van UVS 1 tegen Voorschoten’97 1 welke resulteerde in een mooie overwinning van de Blauwwitten met 2-1. Op veld 2 begon LSVV met hun jaarlijkse Oliebollentoernooi en werd door de jeugdtrainers van UVS nog onderling gevoetbald. Een goede sportieve opening van het nieuwe jaar dus.

Om 16:00 uur begon het officiële gedeelte in het Clubhuis waar alle leden en bezoekers onder het genot van een glas champagne het nieuwe jaar konden inluiden. Ondersteund door de enthousiaste DJ van Plaatjes Vullen Gaatjes die krakers van alle tijden ten gehore bracht zat de gezelligheid er al snel in. De vuurkorf werd aangestoken waar de eerste mensen zich al snel verzamelden en om kwart voor 5 maakte iedereen zich op voor het woord en nieuwjaarsgroet van onze voorzitter. Hij nam iedereen kort mee in de verrichtingen van de vereniging in 2023, zowel op als langs het veld, en gaf hij een mooi breed doorkijkje in de nog komende gebeurtenissen: van verdere verfraaiingen van het complex tot de verbouwing van de kleedkamers, van sponsornieuws tot het aanblijven van de gehele technische staf.

Hierna was het tijd om te genieten van een heerlijk patatje of een door LSVV geserveerde overheerlijke oliebol (of beiden) en kon iedereen eens goed zitten voor de PubQuiz die onder leiding stond van Freek Jansen (bekend van o.a. VI). Aan deze PubQuiz, bestaande uit allerlei sportweetjes maar ook vragen over UVS en LSVV, werd volop meegedaan. Namens UVS was het uiteindelijk Michael Lamers die met zijn derde plek zijn zeer verdiende prijs in ontvangst mocht nemen en de sportieve eer van UVS nog hoog heeft kunnen houden.

Vervolgens was het weer aan de DJ om alle aanwezigen weer te trakteren op allerlei deuntjes van happy rock-’n-roll, lome bossa nova, 70’s-beat, stevige rock, groovy funk, goeie of foute disco, gevoelige soul, verantwoorde 80’s of lekkers van nu.

Een zeer geslaagde middag en avond voor alle leden en bezoekers van UVS en LSVV.

Het bestuur wil de organisatie van UVS en LSVV en alle (bar)vrijwilligers bedanken voor het organiseren van deze zeer geslaagde dag,

Bestuur UVS

EergisterenMeld je aan voor het UVS klusteam!
3 dagen geledenKledingsponsor worden?
6 dagen geledenZomerstop