Het UVS International Friendship Toernooi, een grootschalig voetbalevenement, vond onlangs plaats met maar liefst 48 teams en ruim 500 enthousiaste kinderen. Het toernooi werd op hoofdklasse en hoger niveau gehouden, waardoor er hoogstaand voetbal te zien was van de jeugdteams onder 9, onder 10, onder 11 en onder 13.

Jeugd Onder 9: De deelnemende teams voor de categorie Onder 9 waren;

ASC 9-1, Av Sparta 9-1, Cramlington FC 9-1, DWO 9-1, FC Banlieue 9-1, HBS JO9-1, PVCV JO9-1, PVCV JO9-2, TOGB 9-1, UVS 9-1A, UVS 9-1B, en VV Nieuwerkerk 9-1.

Deze jonge talenten lieten hun vaardigheden zien op het veld, waarbij ze streden om de felbegeerde titel. Het niveau van het spel was indrukwekkend en de toeschouwers werden getrakteerd op mooie doelpunten en spannende wedstrijden.

Jeugd Onder 10: De deelnemende teams voor de categorie Onder 10 waren;

BVV Barendrecht 10-1, DWO 10-1, FC Banlieue 10-1, FC Skillz 10-1, HBS JO10-1, Meerburg 1, PVCV 10-1, PVCV 10-2, SC Buitenboys 10-1, SC Buitenboys 10-2, UVS JO10-1 en Voorschoten’97 10-1.

Deze jonge talenten toonden hun vaardigheden en teamwerk op het veld. De wedstrijden waren intens en er werden prachtige doelpunten gescoord. Elk team zette zijn beste beentje voor om de titel binnen te halen.

Jeugd Onder 11: De Onder 11-categorie werd vertegenwoordigd door;

BSC’68 11-1, BVV Barendrecht 11-3, Esdo 11-1, HBS JO11-1, HV & CV Quick 11-1, LV Roodenburg 11-1, PVCV 11-1, PVCV 11-2, TOGB 11-1, UVS 11-1, Vitesse Delft 11-1 en VVSB JO11-1.

Deze jonge voetballers leverden spannende wedstrijden met veel actie en doelpunten. Het niveau van het spel was indrukwekkend, en het publiek kon genieten van de technische vaardigheden en het enthousiasme van de spelers.

Jeugd Onder 13: Ten slotte streden de teams in de Onder 13-categorie om de overwinning. Hierbij namen de volgende teams deel aan het toernooi;

BFC 13-2, FC Banlieue 13-1, FC Purmerend 13-1, Foreholte 13-1, HBS 13-1, Jota Prosports 13-1, PVCV 13-1, SDZ 13-2, Sparta AV 13-1, Sörskogen 13-1, T.O.G.B. 13-2 en UVS 13-1.

Deze teams streden om de titel in een reeks intensieve wedstrijden en dit leverde de volgende einstanden per leeftijdscategorie op;

Onder 9:

In de onder 9-categorie hebben de teams gestreden om de felbegeerde titel. Het was een spannende strijd, maar uiteindelijk wist T.O.G.B. het toernooi te winnen. Ze speelden met veel vastberadenheid en behaalden de overwinning met geweldig teamwork. Het was geweldig om te zien hoe jonge spelers hun vaardigheden en passie voor voetbal toonden

1. TOGB 9-1 heeft de eerste plaats behaald na het winnen van de finalewedstrijd.
  1. Pvcv Jo9-2 eindigde op de tweede plaats na het verlies in de finalewedstrijd.
  2. Cramlington fc eindigde als derde na het winnen van de wedstrijd om de derde en vierde plaats.
  3. HBS Jo9-1 eindigde op de vierde plaats na het verlies in de wedstrijd om de derde en vierde plaats.
  4. Av Sparta behaalde de vijfde plaats na het winnen van de wedstrijd om de vijfde en zesde plaats.
  5. Pvcv Jo9-1 eindigde op de zesde plaats na het verlies in de wedstrijd om de vijfde en zesde plaats.
  6. Fc Banlieue behaalde de zevende plaats na het winnen van de wedstrijd om de zevende en achtste plaats.
  7. ASC eindigde op de achtste plaats na het verlies in de wedstrijd om de zevende en achtste plaats.
  8. DWO Jo9-1 behaalde de negende plaats na het winnen van de wedstrijd om de negende en tiende plaats.
  9. UVS Jo9-a eindigde op de tiende plaats na het verlies in de wedstrijd om de negende en tiende plaats.
  10. UVS Jo9-b behaalde de elfde plaats na het winnen van de wedstrijd om de elfde en twaalfde plaats.
  11. vv Nieuwerkerk eindigde op de twaalfde plaats na het verlies in de wedstrijd om de elfde en twaalfde plaats.

Onder 10:

De onder 10-categorie bood ook veel opwinding en competitie. De finale was een zenuwslopende aangelegenheid. Na een gelijkspel in de reguliere speeltijd moesten penalty’s de beslissing brengen. Voorschoten ’97 kwam als winnaar uit de bus na een intense penaltyreeks tegen S.C. Buitenboys. Het was een opwindende wedstrijd en beide teams verdienden erkenning voor hun inzet en sportiviteit.

Hier zijn de eindstanden:

1. Voorschoten’97 behaalde de eerste plaats en werd gekroond tot kampioen na het winnen van de finale.
  2. S.C. Buitenboys 10-1 eindigde op de tweede plaats na het verlies in de finale.
  3. DWO behaalde de derde plaats na het winnen van de wedstrijd om de derde en vierde plaats.
  4. Pvcv 10-1 eindigde op de vierde plaats na het verlies in de wedstrijd om de derde en vierde plaats.
  5. HBS jo10-1 behaalde de vijfde plaats na het winnen van de wedstrijd om de vijfde en zesde plaats.
  6. UVS jo10-1 eindigde op de zesde plaats na het verlies in de wedstrijd om de vijfde en zesde plaats.
  7. Pvcv 10-2 behaalde de zevende plaats na het winnen van de wedstrijd om de zevende en achtste plaats.
  8. FC Banlieue eindigde op de achtste plaats na het verlies in de wedstrijd om de zevende en achtste plaats.
  9. Meerburg 1 behaalde de negende plaats na het winnen van de wedstrijd om de negende en tiende plaats.
  10. BVV Barendrecht eindigde op de tiende plaats na het verlies in de wedstrijd om de negende en tiende plaats.
  11. FC Skillz behaalde de elfde plaats na het winnen van de wedstrijd om de elfde en twaalfde plaats.
  12. S.C. Buitenboys 10-2 eindigde op de twaalfde plaats na het verlies in de wedstrijd om de elfde en twaalfde plaats.

Onder 11:

In de onder 11-categorie hebben de teams gestreden om de overwinning. Pvcv Vleuten presteerde uitstekend in de jo11-categorie en sleepte de titel in de wacht. Ondanks een late afzegging waardoor er slechts 11 teams in plaats van 12 waren, was de concurrentie fel en de sfeer op het veld was geweldig. Het toernooi bood een geweldige gelegenheid voor jonge spelers om hun talenten te tonen en te groeien als voetballers.

Hier is de eindstand:

1. Pvcv 11-1 behaalde de eerste plaats en werd gekroond tot kampioen.
  2. UVS Jo11-1 eindigde op de tweede plaats.
  3. HBS jo11-1 behaalde de derde plaats.
  4. TOGB 11-1 eindigde op de vierde plaats.
  5. BSC’68 11-1 behaalde de vijfde plaats.
  6. HV & CV Quick 11-1 eindigde op de zesde plaats.
  7. Vitesse Delft 11-1 behaalde de zevende plaats.
  8. LV Roodenburg 11-1 eindigde op de achtste plaats.
  9. VVSB JO11-1 behaalde de negende plaats.
  10. BVV Barendrecht 11-3 eindigde op de tiende plaats.
  11. Pvcv 11-2 behaalde de elfde plaats.

Onder 13:

Ten slotte vond de onder 13-categorie plaats, waarbij het niveau nog hoger lag. Bij de Jo13-categorie was UVS, de gastheer van het toernooi, vastbesloten om hun eigen toernooi te winnen. Na een intense wedstrijd, die uiteindelijk tot penalty’s leidde, behaalde UVS de overwinning en maakte het publiek trots. De Jo13-teams speelden met veel passie en professionaliteit en leverden een prachtige show.

Na een spannende competitie eindigden de teams als volgt:

1. UVS 13-1 werd gekroond tot kampioen en behaalde de eerste plaats.
  2. Pvcv 13-1 eindigde op de tweede plaats.
  3. HBS 13-1 behaalde de derde plaats.
  4. Sparta AV 13-1 eindigde op de vierde plaats.
  5. Sörskogen 13-1 behaalde de vijfde plaats.
  6. SDZ 13-2 eindigde op de zesde plaats.
  7. BFC 13-2 behaalde de zevende plaats.
  8. Foreholte 13-1 eindigde op de achtste plaats.
  9. T.O.G.B. 13-2 behaalde de negende plaats.
  10. FC Banlieue 13-1 eindigde op de tiende plaats.
  11. Jota Prosports 13-1 behaalde de elfde plaats.
  12. FC Purmerend 13-1 eindigde op de twaalfde plaats.

Het UVS International Friendship Toernooi bood niet alleen een platform voor voetbalplezier, maar ook voor vriendschappen en internationale uitwisseling. Spelers van verschillende nationaliteiten kwamen samen en leerden van elkaars speelstijl en cultuur. Deze teams hebben gedurende het toernooi getoond wat ze in huis hebben, met indrukwekkende prestaties en competitief voetbal. Het publiek werd getrakteerd op spannende wedstrijden en technisch vernuftige spelacties.

Naast het voetbal was er ook een kraam aanwezig van “Football Makes It Happen”, een organisatie die zich inzet voor het goede doel. Alle inkomsten van de kraam gingen naar dit nobele initiatief, waardoor het toernooi ook een positieve impact had buiten het veld.

Een speciale dank gaat uit naar alle vrijwilligers die betrokken waren bij de organisatie en het soepele verloop van het toernooi mogelijk maakten. Ze hebben hard gewerkt om ervoor te zorgen dat alles goed verliep en de deelnemende teams een geweldige ervaring hadden. Zonder hun toewijding en inzet zou het toernooi niet zo succesvol zijn geweest.