De sponsorcommissie van UVS is verheugd u te kunnen meedelen dat VAN DER NAT GLAS- EN SCHILDERWERKEN zich als nieuwe sponsor aan UVS heeft verbonden. 

Henk en Natasja van der Nat waren in het verleden al eerder bij UVS betrokken en als sponsor verbonden aan de bewoners van De Kikkerpolder.

VAN DER NAT GLAS- EN SCHILDERWERKEN is blij met de aanstelling van het nieuwe (interim) bestuur en wil weer graag haar steentje bijdragen.

Meer over onze nieuwe sponsor

VAN DER NAT GLAS- EN SCHILDERWERKEN is een gerenommeerd schildersbedrijf dat sinds 1953 werkzaam is in de Leidse regio en ver daar buiten.

Met kennis en expertise verzorgen wij voor u:

  • Schilderwerk
  • Beglazingen
  • Betonreparaties
  • Wandafwerkingen
  • Stucwerk
  • Spuitwerk
  • Houtrotreparaties
  • Klein onderhoud c.q. vervanging van/aan kozijnen/ramen en deuren

Ons bedrijf is een breed georiënteerd, het werkgebied heeft zich uitgebreid over het gehele land met accent op Noord en Zuid-Holland en de provincie Utrecht.

Wij werken met professionele producten, afgestemd op de verschillende situaties. De ontwikkeling van materialen volgen wij op de voet en spelen daar op in, waarbij we materialen gebruiken die bij uw specifieke situatie passen, met als einddoel een perfect resultaat.

De kracht van onze onderneming is het leveren van hoogwaardige kwaliteit en goede service gekoppeld aan concurrerende prijzen. Dankzij jarenlange ervaring, kunnen we verantwoorde adviezen en onderhoudsschema’s geven zodat uit verftechnisch als prijstechnisch oogpunt de juiste uitvoering wordt verkregen.

Meer informatie over onze opdrachtgevers of projecten vindt u op de geïllustreerde referentielijst op deze site.

Ons personeel is vakbekwaam en VCA gediplomeerd, bij aanstelling worden speciale eisen gesteld voor wat betreft betrouwbaarheid en zelfstandigheid.

De instructie van ons personeel vindt in de concrete werksituatie op het project plaats, dit heeft als voordeel dat deze instructie nauwkeurig kan worden aangepast aan het project.

Er wordt vooral veel aandacht besteed aan het juist gebruik van gereedschappen, materialen en veilig werken.

Meer weten? Kijk dan snel op https://vdnat.nl/

Wilt u UVS ook sponsoren? Neem dan contact op met Kevin Beerenfenger van de sponsorcommissie via sponsoring@uvs-leiden.nl.

4 dagen geledenVoortgang renovatie bij UVS
1 week geledenSchilder en onderhoudsbedrijf Sloos nieuwe sponsor UVS
2 weken geledenWaarom lid worden van UVS?