Met trots kondigt de sponsorcommissie van UVS aan dat Van den Bosch Schilderwerken zich als nieuwe sponsor aan UVS heeft verbonden. Van den Bosch Schilderwerken, gevestigd in Noordwijk, is opgericht door Henk van den Bosch Sr. en Henk van den Bosch Jr. Sinds de oprichting heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een allround schildersbedrijf met gekwalificeerd personeel dat bekendstaat om kwaliteit en vakmanschap.

Het team van Van den Bosch Schilderwerken streeft ernaar om hoogwaardig schilderwerk en onderhoud van vastgoed te leveren, zowel voor particuliere klanten als voor de zakelijke markt. Met hun vakkennis en certificering zorgen ze ervoor dat projecten met zorg en precisie worden uitgevoerd. Het bedrijf is trots op zijn reputatie als betrouwbare partner in schilderwerken en onderhoud.

De sponsorcommissie van UVS is verheugd met de samenwerking met Van den Bosch Schilderwerken als nieuwe sponsor. Dankzij hun steun kan UVS blijven groeien en zich verder ontwikkelen als voetbalclub. UVS kijkt uit naar een succesvolle en vruchtbare samenwerking met Van den Bosch Schilderwerken.

Meer weten over Van den Bosch Schilderwerken? Kijk dan snel op http://hvandenbosch-schilders.nl/

Wilt u UVS ook sponsoren?
Neem dan contact op met Kevin Beerenfenger van de sponsorcommissie via sponsoring@uvs-leiden.nl

GisterenUVS nu ook op LinkedIn te vinden
4 dagen geledenVrijwilligersmiddag op zaterdag 29 juni
5 dagen geledenPerformance trainingen jeugd positief