Het is een opwindende tijd voor UVS, want zoals u weet werkt UVS al maanden aan een upgrade van haar faciliteiten. Deze zomer staat in het teken van een grootschalige metamorfose van de kleedkamers, met de toevoeging van twee splinternieuwe kleedkamers om aan de groeiende ambities van de club te voldoen.

De veranderingen gaan verder dan esthetiek; UVS streeft naar een professionele uitstraling en functionaliteit. Momenteel bestaan de kleedkamers 1 en 2, die bestemd zijn voor het eerste elftal en hun gasten, naast elkaar. In het nieuwe ontwerp worden deze kleedkamers echter elk ondergebracht in een afzonderlijke vleugel. Deze herconfiguratie biedt niet alleen meer privacy, maar versterkt ook de exclusiviteit voor het eerste elftal en hun gasten. Daarnaast worden alle kleedkamers voorzien van nieuwe vloeren, nieuwe plafonds en nieuw tegel- en schilderwerk in nieuwe toiletten en nieuwe douches en worden ook alle deuren voorzien van elektronische sloten. En alles in herkenbare UVS (huis)stijl.

Een van de opvallende kenmerken van de vernieuwde kleedkamers is de invoering van vloerverwarming. Deze moderne toevoeging zorgt voor een comfortabele en aangename sfeer voor de spelers, waardoor ze optimaal kunnen voorbereiden op wedstrijden. Wat de verwarming extra bijzonder maakt, is dat deze wordt aangedreven door aardwarmte. UVS zet hiermee een belangrijke stap in de richting verdere verduurzaming en bijdrage aan een groenere toekomst.

Een bijkomende overweging voor duurzaamheid betreft het gebruik van zonnepanelen op het dak of op de tribune. Hoewel hierover nog geen definitieve beslissing is genomen en gesprekken met de gemeente nog worden gevoerd, toont deze overweging het commitment van UVS aan milieuvriendelijke initiatieven. Zonnepanelen zouden een significante bijdrage kunnen leveren aan de energiebehoeften van de club en het verder versterken van haar duurzaamheidsprofiel en kostenbesparing.

UVS streeft ernaar een plek te zijn waar ambitie samengaat met comfort en duurzaamheid. Met de aankomende renovaties worden de kleedkamers niet alleen functionele ruimtes; UVS zet een belangrijke stap in de richting van een veelbelovende toekomst, waarin sportiviteit, comfort en duurzaamheid hand in hand gaan.

De start van de verbouwing staat gepland voor begin juni en zullen zeker de gehele zomerstop in beslag gaan nemen.

EergisterenMeld je aan voor het UVS klusteam!
3 dagen geledenKledingsponsor worden?
6 dagen geledenZomerstop