Op De Kikkerpolder werd afgelopen weekend een spannende voetbalwedstrijd gespeeld tussen UVS en VELO. Uiteindelijk wist UVS met een 1-0 overwinning de drie punten thuis te houden.

De wedstrijd begon rustig en er gebeurde weinig in de eerste twaalf minuten. Toen voorkwam UVS-keeper van Wanrooij echter een tegendoelpunt van VELO. Vervolgens was er een duidelijke overtreding op UVS-speler Dubbeldeman in de 16-meter, maar de scheidsrechter zag het niet.

In de 33e minuut leek VELO te scoren, maar de grensrechter vlagde terecht voor buitenspel. Het bleef dus 0-0 tot vlak voor rust, toen Thom de Vries namens UVS de 1-0 op het scorebord zette uit een voorzet van Raul Dubbeldeman.

In de tweede helft was het vooral VELO dat op zoek ging naar de gelijkmaker, maar UVS-keeper van Wanrooij hield zijn doel schoon. In de 62e minuut kreeg Dubbeldeman een gele kaart voor het vasthouden van een speler.

Met nog enkele wissels en een drinkpauze tussendoor, bleef het spannend tot het laatste fluitsignaal. Uiteindelijk wist UVS de voorsprong vast te houden en de drie punten in eigen huis te houden. Een mooie overwinning voor UVS, terwijl VELO met lege handen terugkeerde naar huis.