De sponsorcommissie van UVS kondigt met groot genoegen aan dat Domino’s Pizza Leiden zich heeft verbonden als sponsor van onze club.

Domino’s Pizza behoeft nauwelijks introductie; het is ’s werelds grootste pizzabezorger. Met een verbluffende hoeveelheid van meer dan een miljoen pizza’s per dag, staat Domino’s bekend om haar verse, handgemaakte pizza’s met de lekkerste ingrediënten. Bovendien heeft Domino’s oog voor het milieu, door bijna uitsluitend gebruik te maken van elektrische bestelwagens of zelfs de fiets. Voor degenen die liever hun pizza persoonlijk komen ophalen, biedt Domino’s de mogelijkheid om online te bestellen en de pizza binnen 15 minuten op te halen bij een van hun restaurants.

De ondertekening van de overeenkomst
VLNR: Kevin Beerenfenger, Christiaan Dekker, Lucas Riethoven en Shahroch Ramez

Vanaf nu kunt u vanaf 17:30 uur bij UVS genieten van heerlijke pizza’s van de vestigingen in Leiden. Speciaal hiervoor worden er bordjes op de tafels in ons clubhuis geplaatst, zodat u gemakkelijk uw bestelling kunt plaatsen.

De samenwerking tussen UVS en Domino’s Pizza belooft niet alleen heerlijke maaltijden voor onze leden en supporters, maar ook een versterking van de band tussen onze club en de lokale gemeenschap. We zijn verheugd om Domino’s Pizza te verwelkomen als een waardevolle partner van UVS en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Contact Domino’s Pizza Leiden

Leiden Centrum – Stationsweg 17 m, 071 514 1428
Leiden Merenwijk – Standerdmolen 29-31, 071 210 0255
Leiden Vijf Meilaan 10F, 071 210 0105
Leiden Kennedylaan 9G,  071 2100212

Wilt u UVS ook sponsoren?
Neem dan contact op met Kevin Beerenfenger van de sponsorcommissie via sponsoring@uvs-leiden.nl of met Lucas Riethoven via voorzitter@uvs-leiden.nl / 06-11358519

Klik hier voor onze sponsorgids en de diverse mogelijkheden om u als sponsor aan UVS te verbinden.

3 dagen geledenVoortgang renovatie bij UVS
7 dagen geledenSchilder en onderhoudsbedrijf Sloos nieuwe sponsor UVS
1 week geledenWaarom lid worden van UVS?