CSW 2-0 UVS

De teleurstelling is voelbaar na de wedstrijd tussen CSW en UVS, waarin UVS met 2-0 verloor. De wedstrijd kende een moeizame start voor UVS, maar een sterke tweede helft kon het tij niet keren.

De eerste helft kenmerkte zich door een gebrek aan balcontrole en te veel meegaan in het lange ballen spel van de tegenstander. UVS leek de grip op het spel te verliezen. De tweede helft bracht echter een ander UVS op het veld. Ze kwamen sterk uit de kleedkamer en domineerden het spel, op zoek naar de verdiende openingstreffer.

Helaas sloeg het lot tegen UVS toe, en wel op een zeer ongelukkig moment. Een kwartier voor het eindsignaal kreeg CSW uit het niets een kans, die resulteerde in de 1-0. UVS, dat tot dat moment bovenliggend was, moest nu achtervolgen. In een laatste offensief probeerden ze wanhopig de gelijkmaker te forceren, maar het mocht niet baten.

Nog zuurder werd de nederlaag door een tegendoelpunt in de omschakeling. CSW strafte de aanvalsdrang van UVS genadeloos af en scoorde de 2-0. Een zure en onnodige nederlaag voor UVS, dat nu de blik richt op de volgende wedstrijd tegen Nieuwkoop.