Het bestuur van UVS kondigt aan dat het contract met hoofdtrainer John Hage is verlengd. Het nieuwe contract beslaat één jaar, met een optie voor nog een extra jaar. Hiermee wordt het succesvolle partnerschap tussen UVS en Hage voortgezet, en het bestuur kijkt vol verwachting uit naar de voortzetting van de samenwerking.

John Hage trad dit seizoen voor het eerst aan als hoofdtrainer van UVS en heeft indruk gemaakt met zijn toewijding en vakmanschap. Onder zijn leiding heeft het team vooruitgang geboekt, en het bestuur is verheugd over de positieve ontwikkelingen die hij heeft weten te realiseren.

Het bestuur van UVS heeft in een verklaring hun tevredenheid over de contractverlenging uitgesproken: “We zijn heel blij met de verlenging van het contract met John. Hij heeft bewezen in staat te zijn het niveau van het elftal naar een hoger plan te tillen. De groei van de spelers en de ontwikkeling van deze jonge trainer gaan hand in hand. Ze stimuleren elkaar op een prachtige manier, en dat is inspirerend om te zien.”

Ook John Hage zelf toonde zijn enthousiasme over de contractverlenging. In een reactie benadrukte hij zijn toewijding aan de club en zijn ambitie om samen met het team verder te bouwen aan succes: “Het is een eer om als hoofdtrainer van UVS te mogen blijven. Ik waardeer het vertrouwen van het bestuur en ben vastbesloten om samen met de spelers en de staf te blijven werken aan het bereiken van onze doelen.

Met deze contractverlenging zet UVS een belangrijke stap in de continuïteit en verdere versterking van de selectie.

EergisterenMeld je aan voor het UVS klusteam!
3 dagen geledenKledingsponsor worden?
6 dagen geledenZomerstop