Zaterdag 7 augustus stond de eerste oefenwedstrijd van het tweede blok van de voorbereiding op het programma. UVS vertrok met 21 spelers richting Voorschoten.

De wedstrijdbespreking
De Warming-Up

Onder heerlijke weersomstandigheden kwam UVS halverwege de eerste helft terecht op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Raul Dubbeldeman. Na de openingstreffer golfde het spel op en neer.

In de tweede helft begon UVS sterk en liet het na om de voorsprong uit te breiden. 20 minuten voor tijd scoort Abdelkarim Maatoug namens UVS alsnog 0-2. Voorschoten’97 zet het slot offensief in en weet nog de 1-2 te scoren. Dit is ook gelijk de eindstand.

Trainer Kevin Krishan was tevreden over de wedstrijd die hij van zijn selectie heeft gezien. Zaken waarop is getraind kwamen meer dan voldoende naar voren.

Klik hier voor het fotoverslag van Jan van der Lubbe

Zaterdag 14 augustus speelt UVS om 12:00 uur thuis op De Kikkerpolder tegen ARC en om 14:30 uur uit tegen Valken’68.